22 Temmuz 2011 Cuma

Akademik Personel Alımı Tam Gaz!

Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyurular, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre, Ege Üniversitesi Rektörlüğü profesör ve doçent alımında bulunacak. Adayların 15 gün içinde başvuru yapması gerekiyor. Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şöyle:

“Tıp Fakültesi: Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı (profesör), Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı (profesör), Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı(5 profesör), Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı (profesör), Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Adli Tıp Ana Bilim Dalı (profesör), Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Ve Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı (2 doçent), Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı (doçent), Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıp Tarihi Ve Etik Ana Bilim Dalı (doçent)

Ziraat Fakültesi: Tarım Makinaları Bölümü Tarım Makinaları Ana Bilim Dalı (profesör), Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Tarımsal Yapılar ve Sulama Ana Bilim Dalı (profesör), Tarla Bitkileri Bölümü Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı (doçent), Bahçe Bitkileri Bölümü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı (doçent),

Mühendislik Fakültesi: Deri Mühendisliği Bölümü Deri Mühendisliği Ana Bilim Dalı (profesör), Deri Mühendisliği Bölümü Deri Mühendisliği Ana Bilim Dalı (doçent)

Diş Hekimliği Fakültesi: Klinik Bilimleri Bölümü Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı (profesör), Klinik Bilimleri Bölümü Periodontoloji Ana Bilim Dalı (profesör)

İletişim Fakültesi: Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalı (profesör), Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Kişilerarası İletişim Ana Bilim Dalı (profesör), Reklamcılık Bölümü Genel Reklamcılık Ana Bilim Dalı (profesör)

Eczacılık Fakültesi: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognozi Ana Bilim Dalı (profesör)

Su Ürünleri Fakültesi: Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü İçsular Biyolojisi Ana Bilim Dalı (profesör), Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Avlama Teknolojisi Ana Bilim Dalı (doçent), Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Avlama Teknolojisi Ana Bilim Dalı (doçent), Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü İşleme Teknolojisi Ana Bilim Dalı (doçent)

Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü: Türk Sanatı Ana Bilim Dalı (profesör), Türk Folkloru-Türk Halk Bilimi (doçent)

Nükleer Bilimler Enstitüsü: Nükleer Bilimler Ana Bilim Dalı (1 profesör, 1 doçent)

İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu: Ebelik Bölümü (doçent)”

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, 3 profesör, 3 doçent alacak.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü için 1 profesör, Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü için 1 doçent, Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü için 1 doçent, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü için 1 profesör, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü için 1 doçent, Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümüne 1 profesör istihdam edilecek.

Adayların 15 gün içinde şahsen Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne başvurmaları gerekiyor.

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü de çeşitli bölümlere profesör, doçent ve yardımcı doçent istihdam edecek. Başvurular, 15 gün içinde gerçekleştirilecek. Üniversite, detaylı bilgiyi internet sitesinde yayımladı.

Buna göre, öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şöyle:

“Yabancı Diller Yüksekokulu: İngilizce Bölümü (yard. doç)

Turizm Fakültesi: Turizm İşletmeciliği Bölümü (1 yard. doç, 1 profesör)

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi: Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Ana Bilim Dalı (1 profesör)

Sağlık Bilimleri Fakültesi: Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği, Hemşirelik Esasları ana bilim dallarına 1'er yardımcı doçent.

Su Ürünleri Fakültesi: Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü Yetiştiricilik Ana Bilim Dalı (1 profesör, 1 yardımcı doçent). Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Deniz Biyolojisi Ana Bilim Dalı (1 profesör, 1 yardımcı doçent). Avlanma ve İşletme Teknolojisi Bölümü İşletme Teknolojisi Ana Bilim Dalı (1 doçent).

Tıp Fakültesi: Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı(1 yard. doç), Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı (2 yard. doç), Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı (1 doçent), Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı (1 doçent, 1 yard. doç), Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı (1 yard. doçent), Tıbbi Farmakoloji (1 yard. doçent), Ortopedi ve Travmatoloji (2 yard. doçent).”

SİZDE HABER VIDEO EKLEYEREK İNTERNETTEN PARA KAZANABİLİRSİNİZ. DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN


View the original article here

0 yorum: