27 Temmuz 2011 Çarşamba

Burçin, Zeynep’İni Damatlıkla Uğurladı

Zeynep Elçin Bildik dün, İstanbul Karacaahmet Şakirin Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine nikâhta giydiği damatlığıyla gelen Burçin Bildik, eşini kefene sarılırken gördüğünde geline benzettiğini bu yüzden damatlıkla uğurlamak istediğini söyledi.

Eşinin tabutu başından bir an bile ayrılmayan ve sürekli gözyaşı döken Bildik, “Allah yeni yolunda hayırlar versin. Işığını orada yaymaya devam etsin. Yeni yoluna güzel bir günde yolluyoruz. Ben de damatlığımla ona eşlik ediyorum. Eşim bir kere daha güçlü durmamı sağladı. Ona verdiğim sözle güçlü olacağım” dedi. Şakirin Camii’ni özellikle seçtiğini belirten Burçin Bildik, “Bir Kadir gecesinde İstanbul’daki camileri gezerken eşim bu camiyi çok sevdi. O nedenle son yolculuğuna buradan uğurlamak istedim” diye konuştu.

‘3 YILDA SANKİ 30 YIL YAŞADIK’
Eşiyle 3 yıllık evlilikleri boyunca 30 yıllık bir ilişki yaşadıklarını söyleyen Bildik, “Hayat devam edecek. Dostlarla yeri gelecek güleceğiz eğleneceğiz ama yürek böyle söylemiyor. Yürek başka çalışıyor” dedi. Burçin Bildik cenaze namazının ardından eşinin tabutunu omuzlayarak cenaze arabasınakadar taşıdı. Zeynep Elçin Bildik’in cenazesi toprağa verilmek üzere Lüleburgaz’a götürüldü.

SİZDE HABER VIDEO EKLEYEREK İNTERNETTEN PARA KAZANABİLİRSİNİZ. DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN


View the original article here

0 yorum: