22 Temmuz 2011 Cuma

FOTOĞRAF YÜKLEYEREK PARA KAZANMAK?/FOTO SİTELERİ

Fotoğraf Yükleyerek Para Kazanın...

Bir Tek Fotoğrafla Dahi 
Her Ay 3000$ ve üzeri Para Kazanmanın Mümkün Olduğunu Biliyor muydunuz?

Bir Ay İçerisinde 500$-3000$ Arası Para Kazanabilirsiniz.

  • Listemizde En Güvenilir Fotoğraf Ajansları Bulunmaktadır!
  • Fotonun indirilmesi başına 200$´a Kadar Ödeme Yapmaktadırlar!
  • Yapmanız Gereken Fotoğrafları Çekmek ve Ajansa Göndermek!
  • Ödemelerinizi İster Online Olarak, İsterseniz Çek İle Alabilirsiniz!

Dijital fotoğraf makinesi sahibi iseniz ve fotoğraf paylaşım sitelerini bir süredir takip edip, fotoğrafçılığınızı ilerlettiğinizi düşünüyorsanız, internette size yeni bir gelir kapısı açılmış demektir. Bu işe gerçek anlamda kendini vermiş becerikli fotoğrafçıların ayda $10,000-$15,000´a varan paralar kazandığını biliyor muydunuz? Profesyonel bir fotoğrafçı değilseniz ama fotoğraflarınıza güveniyorsanız para kazanmaya başlamak için fotoğraf dünyasıyla tanışın! 

Özellikle yayıncılıkta (basılı veya Web) büyük bir ihtiyaç var fotoğraflara. Diyelim ki derginizde sağlıklı beslenme üzerine bir yazı yayınlayacaksınız ve bir sepet dolusu meyvenin fotoğrafı o yazıya tam gidecek. Veya bir spor yazısı kaleme alacaksınız, spor kıyafetleri ile gülümser bir şekilde poz veren genç bir bayan fotoğrafı yazıyı tamamlayacak. Ya da konunuz küresel ısınma ve alevler içinde bir dünya fotoğrafı lazım…

Hangi alanlarda sürekli olarak fotoğraflara ihtiyaç var?

  • Bilgisayar siteleri ve basılı yayınlar
  • Sağlık alanındaki siteler ve basılı yayınlar
  • Kadına yönelik siteler ve basılı yayınlar
  • Finans, ekonomi siteleri ve basılı yayınlar
  • Spor branşları siteleri ve basılı yayınlar

Gördüğünüz gibi fotoğraf ihtiyacı olan sektörler oldukça fazla .

Foto Siteleri Kitabının Özellikleri :

  • En Güvenilir Fotoğraf Ajansları Siteleri Listesi
  • Nakit Ödeme Yapan Ajanslar
  • Bonus Hediyeler Veren Ajanslar
  • Ajanslar İngilizce, Almanca ve Türkçe Siteler Olarak Listelere Sıralanmıştır
  • Listemize Yeni Eklenecek Ajanslar Size Maille Gönderilecek
  • Bir Kere Kitabı Almanız Yeterli. Sonrasında Ek Ücret Talep Edilmeyecek
  • Kitabı Satın Almak İçin Vereceğiniz Parayı Tek Bir Fotoğrafla Çıkarabilirsiniz.
  • Bir Ay İçerisinde 500$ – 3000$ Arası Para Kazanabilirsiniz.
  • Ne Kadar Çok Fotoğraf Çekip Yüklerseniz O Kadar Çok Para Kazanırsınız.
  • A´dan Z´ye Fotoğrafçılık Hakkında Bilmeniz Gereken Her şey.

İşte böyle bir fotoğraf için yayıncılar eskiden fotoğraf kataloglarından fotoğraf seçip her biri için yüzlerce dolar ödemek durumunda kalırdı. Şimdi ise fotoğraf ajanslarına rakip çıkan online fotoğraf ajansları sitelerinde çok daha uygun bir fiyata satın alabiliyorsunuz. Bir fotoğrafçıya her indirilen fotoğrafı için belli bir komisyon (%10 ila %50 arasında) veriliyor. Fotoğraflarınız "royalty free" olduğu, yani aynı fotoğrafı farklı yayıncılar kullanabildiği için, tüm dünyadan binlerce yayıncıyla buluşarak çok sayıda indirilen bir fotoğrafınızdan yüzlerce dolar kazanma şansınız var. Yani diğer fotoğrafçıların aksine sürümden kazanıyorsunuz.

Soru: Foto Siteleri Kitabı ile nasıl ve ne kadar para kazanabilirim?

Cevap: Her ajansın gelir modeli ve verdiği komisyon farklı ve bazı esneklikler içeriyor. Üstelik indirilen fotoğraf sayınız belli bir rakamı geçtiğinde aldığınız komisyon oranı da artıyor. Üstelik bazı ajanslar kendilerine yeni müşteri veya fotoğrafçı bulursanız size "bonus" dahi veriyor. Bunun yanı sıra çoğu sitede gelir modelinizin bazı kurallarını siz kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Fotoğrafınızın sınırsız baskıya sahip yayınlarda veya takvim, kartpostal, tişört, kahve fincanı gibi ayrı bir üründe kullanılmasına izin vermek için, bu fotoğrafları Genişletilmiş Lisans kapsamına alabilirsiniz. Genişletilmiş Lisans ile indirilen her bir fotoğraf, kullanım kapsamına göre 25$-100$ getirebiliyor. Daha ayrıntı bilgiler için Foto Siteleri Kitabını indirin!

Soru: Her ay 3,000$ nasıl kazanabiliriz, gerçekten mümkün mü?

Cevap: Evet, mümkün! Şöyle ufak bir örnekle açıklamak istiyoruz. Bazı siteler onların ayrıcalıklı fotoğrafçısı olmanızı fotoğraflarınızı başka sitelerde satmanızı istemiyor. Bu yüzden belli bir fotoğraf satış sınırını geçtiğinizde (örneğin 500 download) sizi "exclusivity" programına davet ederek size ayrıcalıklı bir yere koyuyorlar. Kabul ederseniz komisyon yüzdeniz artıyor, fotoğraflarınız farklı kanallardan satışa sunularak size daha çok müşteri bulunuyor. Bu şekilde gelirinizi ikiye katlayabiliyorsunuz. Veya bazı sitelerde bunu fotoğraf bazında yapabiliyorsunuz - daha yüksek komisyonla o fotoğrafın sadece o sitede satılmasını kabul edebiliyorsunuz. Bu ve diğer yöntemleri öğrenmek için Foto Siteleri Kitabını indirebilirsiniz.


Resmi Sitesi için TIKLAYINIZ.

0 yorum: