16 Temmuz 2011 Cumartesi

İnternetten Para Kazanma/ Goomass Eğitim Kiti/Gomass indir/Gomass'ın İçeriği/Gomassı Neden Almalıyım?

İnternetten Para Kazanma Goomass Eğitim Kiti

Finansal özgürlüğü sağlamak ve bağımsız yaşamak için kendi işini kurma fikri, çoğu insanın hayallerini süsleyen bir düşüncedir. İnsanların büyük çoğunluğu, çalışmakta olduğu işinden gerçekte memnun olmadığı halde, çeşitli sebeplerden ötürü mevcut işinde çalışmaya devam etmektedir. Bu sebeplerin en başında sermaye eksikliği, satacak bir ürüne sahip olmama ve kendi işini kurma konusunda yeterli zaman bulamama gibi maddeleri sayabiliriz.

Tabi bizler, sermaye eksikliği ya da satmak için kendi ürününe sahip olmak gibi sebepleri ortadan kaldıracak olan affiliate marketing kavramıyla tanışmıştık. Son zamanlarda özellikle batı ülkelerinde affiliate marketing ile ilgilenip internetten para kazanarak geçimini sağlayan insanların sayısı epey fazladır. Bu insanlar günde 4-5 saat çalışarak internetten para kazanıp geçimlerini sağlamakta, diğer zamanlarında da hobileriyle uğraşmakta ya da dünyayı gezmektedirler.

Fakat hemen belirtmekte yarar var ki, affiliate marketing kolay para demek değildir. İnternetten para kazanmak çocuk oyuncağı değildir elbette. Ama bu işle uğraşarak geçimini sağlayacak kadar para kazanan insanlar olduğuna göre, affiliate marketing öğrenilebilir bir bilgidir. Hepsinden önce internetten para kazanmak emek yoğun ya da sermaye yoğun bir iş değil, bilgi yoğun bir iştir. Bildiğiniz gibi devir, bilgi devridir. Nitelikli bilgiye sahip olan insanların belli bir sürede kazanabileceği para, fiziksel gücüyle çalışan bir insanın aynı sürede kazanabileceği paradan çok daha fazla olabilir. Konumuzun daha iyi anlaşılabilmesi için, nitelikli insan ve bilgili insan kavramlarının altını özellilke çizmekte fayda görüyorum.

Fiziksel ve gerçek hayattaki işlerin hepsinde olduğu gibi, internet üzerinde kendi işini kurmak için de bazı harcamalar yapmak gerekir. Hiç para harcamadan da internetten para kazanmak tabi ki mümkündür. Fakat internetten para kazanarak tatmin edici ve geçiminizi sağlayacak bir gelir elde etmek istiyorsanız bazı harcamaları göze almalısınız. Biraz önce internetten para kazanma işinin bilgi yoğun bir iş olduğundan bahsetmiştik. Dolayısıyla yapmanız gereken harcamaların başında eğitim harcamaları gelecektir. Veya kuracağınız iş modelinin çeşidine göre  bazı çok faydalı araçlar için bir takım harcamalar yapmanız gerekebilir.

İnternetten Para Kazanma Goomass Eğitim Kiti

goomass egitim seti İnternetten Para Kazanma Goomass Eğitim Kiti

Türkiye’de affiliate marketing yaparak internetten para kazanma kavramı ve önemi yeni anlaşılmaya başlamıştır. Çeşitli uygulamaları da ortaya çıkmaya başlamıştır. Bunun zamanla daha da yaygınlaşacağına şüphe yoktur. Yedi sekiz ay kadar önce affiliate marketing nedir ve nasıl yapılır konusunu iyi öğrenebileceğiniz Türkçe kaynak mevcut değildi. Piyasada dolaşan bazı kaynaklar ise derme çatma ve tatmin edicilikten uzaktı. Şimdi bu konuda sizlere Goomass internetten para kazanma eğitimini rahatlıkla tavsiye edebiliyorum.

Gerçekten de Goomass, internetten para kazanma konusunda kapsamlı ve doyurucu bilgilerler içeren titiz bir çalışma olmuş. Yeni başlayanlar için olduğu kadar, affiliate marketing kavramını bilen ancak yol haritası ve yeterli bilgiye sahip olmayan amatörler için de çok güzel bir kaynak olduğunu söyleyebilirim. Bu bakımdan Goomass eğitim kitini hazırlayanları tebrik etmek istiyorum.

Goomass eğitim kiti, pdf formatında bir e-kitap değildir. İçerisinde çeşitli eğitim modülleri bulunan bir masa üstü uygulamasıdır. Goomass internetten para kazanma eğitimi ile aşağıdaki konularda ayrıntılı bilgilere sahip olacaksınız. Bu bilgileri öğrendikten sonra uygulamaya geçip internetten para kazanmaya başlayabileceksiniz.

goomass internetten para kazan İnternetten Para Kazanma Goomass Eğitim Kiti

Affiliate Marketing Eğitimi

Amazon, eBay, Clickbank, WallMart gibi dünyanın en büyük e-ticaret firmalarının kullandığı affiliate marketing sistemiyle ilgili ayrıntılı bilgileri bulabileceğiniz bu modülde internet üzerinden başkalarının ürünlerini satarak para kazanmanın mantığını öğreneceksiniz. Affiliate marketing eğitim rehberi size satış ortaklığı sistemini A’dan Z’ye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.

Clickbank Eğitimi

%75’e varan yüksek komisyonlar kazanabileceğiniz 110.000’in üzerinde aktif satış ortağına ve 70.000 dijital ürüne sahip dünyanın en popüler ve güvenilir satış ortaklığı sistemi. 1998’de kurulan Clickbank, güvenli bir şekilde günde 27.000 den fazla dijital ürün satışı gerçekleştirerek dünyada her 3 saniyede bir satış işlemi yapmakta. 200 den fazla ülkeye hizmet etmekte olan ClickBank internette devamlı yüksek trafik alan lider satış ortaklığı platformudur. Clickbank eğitim modülü ile Clickbankın inceliklerini öğreneceksiniz.

Amazon Associates Eğitimi

Clickbankta dijital ürünlerden yüksek komisyon oranlarıyla para kazanmayı öğrendikten sonra fiziksel ürünler için affiliate programını Amazon ile gerçekleştirebileceksiniz. Elektronik ürünlerden giyime, kitaplardan arabalara kadar her ürünün satıldığı dünyanın en popüler alışveriş ağlarından biri olan Amazon.com tüm ürünlerini Amazon Associates Satış ortaklığı programı ile sizlere sunuyor. Ziyaretçilerinin tam güvenini kazanmasıyla yüksek bir dönüşüm oranına sahip olan Amazon.com satış ortaklarına güçlü ve zengin bir teknik yapı sunuyor. Türkiye’de ilk ve tek olan Amazon Associates Eğitim Rehberi sizi tüm yönleriyle Amazon satış ortaklığı programı ile tanıştırırarak size en başarılı satış tekniklerini ve stratejilerini öğretiyor.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi

İnternetin trafiğinin çok büyük bir bölümünü sağlayan arama motorlarında ilk sıralara çıkmak için sadece yazılar ve görseller yetmez. SEO ile sitenizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlayabilir ve bu sayede satışlarınızı katlayabilirsiniz. On-Page faktörlerden anahtar kelime seçimine, içerik optimizasyonundan website yapı planlamasına, LSI sisteminden algoritmalara kadar SEO’nun tüm elementlerini içeren dev bir kaynak; SEO rehberimiz sayesinde hem organik sonuçlarda yükselecek, hem de sitenize daha fazla trafik kazandırarak satışlarınızı arttıracaksınız.

Google Adwords Eğitimi

Google’ın ücretli reklamcılık ağı Adwords ile dakikalar içinde müşteriler kazanmaya ve satış yapmaya başlayın. Bütçeniz ne olursa olsun Google’ın reklamcılık ağında reklamlarınızı görüntüleyebilir, müşterilerinizle ürünlerinizi uygun fiyatlara bir araya getirebilirsiniz. Fakat göründüğü kadar kolay olmayan Adwords’ü tam performansıyla kullanmak için bilgiye ve deneyime ihtiyacınız var. Adwords eğitim kitabımız ile size söylenmeyen bilgileri edinebilir ve gerekli deneyimi kısa zamanda kazanarak bir Adwords uzmanı olabilirsiniz.

VIDEO Eğitim Seti

Görsel eğitimin algılama, anlama, hafızada biriktirme ve uygulama süreçlerinin en önemli pozitif pekiştiricilerinden biri olduğu doğrusundan yola çıkarak hazırladığımız videolar ile başarıya giden yolunuzu ve sürecinizi oldukça kısaltacaksınız. GooMass kiti ile edineceğiniz videolar sayesinde kısa sürede satış ortaklığına adapte olacağınıza, etkili kampanyalar, güçlü siteler oluşturacağınıza ve hedef satış sayfalarınızın ziyaretçi sayısını arttıracağınıza inanıyoruz.

Bütün bu değerli bilgilerin yanı sıra Goomass internetten para kazanma eğitimiyle birlikte gelen aşağıdaki hediyeler de size fevkalade önemli kazanımlar sağlayacaktır.

EN IYI SATIŞ SAYFASI HAZIR ŞABLONU

JOOMLA REHBERI VE SEO

WORDPRESS REHBERI VE SEO

AUTO TWITTER

PROFESYONEL ADWORDS KAMPANYA ÖRNEKLERİ

WEB SİTE KURMA REHBERİ

ADWORDS DENEME KUPONU

Şimdi burayı tıklayarak Goomass internetten para kazanma eğitimiyle ilgili daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Son olarak tekrar belirtmek isterim ki, internetten para kazanmayı, kendi işinizi kurma yolunda ciddi bir adım olarak görüyorsanız Goomass eğitim kitinde yer alan bilgileri mutlaka öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

0 yorum: