9 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Moss’U Damada 14 Nedime Teslim Etti

The Kills Grubu’ndan Jamie Hince’le hayatını birleştiren İngiliz manken Kate Moss’un düğün töreninde 14 nedimesi vardı. Moss’un nedimelerinden biri de sekiz yaşındaki kızı Lila Grace’ti. Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Moss ve rockçı nişanlısı, önceki gün Southrop’taki 12’nci yüzyıldan kalma St. Peter’s Kilisesi’nde evlendi ve dini seremoni sonrasında nedimeleriyle poz verdi.

500 BİN STERLİN HARCANDI
Konuklar arasında Naomi Campbell, Jade Jagger, Jude Law gibi isimler yer aldı. 37 yaşındaki Moss ve 42 yaşındaki Hince’in kutlamaları için, ünlü mankenin kiliseye yakın olan Little Faringdon’daki evinin bahçesine altı büyük çadır kuruldu ve maliyeti 500 bin sterlini (1 milyon 300 bin TL) buldu. Kutlamalar kapsamında, ABD’li rapçi Kanye West bir konser verdi.

EN PAHALI HEDİYE GAGA’DAN Moss, törene katılacak dostlarından hediyelerini ve su tabancalarını yanlarında getirmelerini isterken, hediyeler arasındaki en pahalı parçayı “Tracey Emin” imzalı sanat eserini düğüne katılmayacağını açıklayan şarkıcı Lady Gaga gönderdi.

SİZDE HABER VIDEO EKLEYEREK İNTERNETTEN PARA KAZANABİLİRSİNİZ. DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN


View the original article here

0 yorum: