16 Temmuz 2011 Cumartesi

KAZANÇ SİSTEMİ KİTABI İNDİR/KAZANÇ SİSTEMİ NELERİ VAAD EDİYOR?

 Kazanç sistemi kitabını görünce insanın aklına bu kitab neyi anlatıyor? internetten para kazanmak ta ney? gibi sorular geliyor Kitab deyince aklımıza kitabcılar ve oradaki 5-15 Tl lik kitablar akla geliyor ve fiyatına takılıyoruz fiyatı neden normal kitaplara göre daha fazla gibi gibi sorular kafada uçuşuyor. Tabi bunların hepsi kitabı almadan önceki düşünceler Şu an benim olduğum yerden bakınca;

Kazan-2
İnternetten sahiden gerçek para kazanılıyormuş, daha ilk haftadan kazanılan para kitabın ücretinin zaten üstünde oluyor ev ekonomisinin aylık olarak hesaplandığı ülkemizde kitabın ücretsiz olduğu ortaya çıkıyor fazla uzatmayacağım ben kazanç sistemi kitabını aldım okudum ve şuan aylık belli miktar para kazanmaktayım Parayı elbette kitabı okuyunca vermiyorlar okuyup öğrenip uyguladığınızda düzenli dişe dokunur meblalar kazanabilirsiniz diye düşünüyorum.

(Kitabı incelemek için tıklayınız)

Kazanç sistemi size neyi vaad ediyor neyi etmiyor.

Kazanç sistemi günde ortalama 2 saat düzgün çalışan bir insanın güzel paralar kazanacağını vaad ediyor.

Kazanç sistemi farklı Kaynaklardan para kazanacağınızı vaad ediyor.

Ve yine farklı yollarla size uygun olanı ile çalışabilmenizi sağlıyor.

Bu kitab okuyanlara para dağıtmayı vaad etmiyor (okuduklarınızı uygulamazsanız para kazanamazsınız)

Bu kitabın sloganları arasında şunlar yok; Oturduğun yerden para kazan, kolay yoldan para kazan, çalışmadan para kazan. Bu komik cümleleri sağda solda görmüş olabilirsiniz lütfen karıştırmayınız alnınızın teri ile hak ederek kazanacağınız helal bir paradan bahsediyoruz meslek öğreneceksiniz kısacası kendinizi geliştirdikce daha da büyüyeceğiniz değme mesleklere taş çıkaracak bir işiniz olacak sonuç olarak.

Kazanç sisteminin yazarı Çağatay Berker kimdir?Ne iş yapar?

Çağatay berker lise çağlarından berli internetten para kazanmayı takıntı haline getirmiş sonraları da gerçekten iyi paralar kazanmış meslekte başarıya ulaşmış şu an özel bir üniversitede kendi kazandığı para ile okuyan firmalaşmış bir meslektaşımız. Kendisinin bu başarısını farkeden chip dergisi ve konya life dergisinde makaleleri yayınlanmış İngilizce bir dergide affiliate marketingle ilgili bir yazısı daha şu günlerde çıkmak üzere olan  başarılı bir girişimci. İnternetten para kazanmak istiyorsanız ve bu mesleği öğrenmek için bir egitim yada kitab alacaksanız Kazanç sistemi, yazarının farklı gücü ile sizin için en ideal tercih' tir.

0 yorum: