25 Temmuz 2011 Pazartesi

MUSA ERDOĞMUŞ'UN AĞZINDAN GOOGLE KAZANÇLARI SIRLARI


Merhaba benim adım Musa Erdoğmuş,
Bu sistem uzun süren araştırmaların sonucunda test edilerek geliştirilmiş olup halen daha uygulanmaktadır. Bu uygulaması kolay iş planı herhangi birinin Google'dan her ay binlerce TL kazanmasını sağlayabilir ve halen bu sistemlepara kazanan binlerce insan google dan nette para kazanmaktan bahsediyor ! Evden çalışmanın keyfine varmak ve günde 1-2 saat ayırarak ayda 3-5 bin ytl yapmanın hazzına ulaşmak için aşağıdaki yazıyı çok dikkatli okumalısın. . .BunuEk gelir olarak da yapabilirsin.
Şimdi benim hikayemi dinle…
Nette birçok şeyi deneme yanılma metodu ile keşfettim ancak bana oldukça pahalıya patladı. İşe yaradığı söylenen pekçok yazılımı satın aldım ve denedim, birçok test ve analizler yaptım.
Yorucuydu ancak sonuçta evden rahat bir şekilde online para kazanmanın çok etkili bir yolunu farkettim. Bu method ile birkaç gün içinde günlük 100-150 ytl kazancınız otomatik olarak oluşacak. Aynı sistemi kopyalayarak ve daha da çoğaltarak günlük kazancını 1000-1500 ytl civarına nasıl çıkarabileceğini göreceksin.

İnanmıyorsun biliyorum! Bu mümkün değil diyorsun, mümkünse neden kimse bilmiyor dediğini duyar gibiyim.

  • Bilmiyorsun çünki araştırmadın...
  • Bilmiyorsun çünki benim gibi aylarca netten nasıl para kazanırım kaykısıyla internetteki pekçok ingilizce dökumanı okumadın...
  • Bilmiyorsun çünki araştırdın ancak karşına çıkan başka boş ve gereksiz yöntemlere kapılıp zaman harcadın.
(mail oku kazanıcaksın, reklama tıkla kazanıcaksın, network marketingden kazanacaksın, program yükle pc ne kazan gibi)
Şimdi işin en güzel yanını dinle: Bir websitesine ihtiyacın yok, bir ürüne de ihtiyacın yok, bu kitabı okuduktan sonra Google ile para kazanmaya 1-2 saat içinde başlayabilirsin. (başlangıç düzeyinde isen başlama süren maksimum 1 hafta)
Internetten para kazanmak önceleri bir rüyaydı, ancak artık bu sistemle o kadar zor olmadığını görecek ve yaşayacaksın. Hatta şu anda yaptığın işi bırakıp bu sistemi sürekli uygulayarak kendine ve ailene daha çok zaman ayıracaksın. Bu kitapta anlatılan google dan para kazanma sistemi ile günde yarım saatimi ayırarak her ay 4500 ytl kadar kazanıyorum ve her gün bu kazanç artıyor.Ek Geliriniz Artacak.
Okumaya devam et, bu kitaptaki sistem ile okuyan öğrenciler, hatta teenage diyebileceğimiz 14-15 yaşındakiler bile para kazanabilir çünki sistemi uygulaması kolay ve kopyalanabilir. Sistem o kadar güçlü ki birkaç ay içinde büyük bir holdingte çalışan genel müdür kadar aylık geliriniz olabilir. (bu şaka değil)
Çok az bir süre ayırarak ve biraz efor sarfederek herhangi birisi bu kitapta anlatılan sistemi kullanarak evden para kazanmanın keyfini yaşayabilir.(TIKLA-İNCELE)
Google Kazancları 2

Bunu cevabı aslında basit. Uzun yıllar ticaret hayatının içindeyim. Pekçok metod ve satış yöntemi, farklı stratejiler, ürünler, network modelleri denedim. Bunca deneyimden öğrendiğim şey neydi dersin.
"Sana güvenen bir müşteri kitlesi başarının sırrıdır."
Evet sen benim müşterimsin. Ben sana kazandırdığım sürece bana inanır ve beni desteklersin. Burada karşılıklı fayda sözkonusu. Bu sistem ile halen daha tanımadığım insanlara detayını bile bilmediğim farklı ürünleri satabiliyorum ve iyi kazanıyorum. Ancak o insanları ne tanıyorum ne isimlerini biliyorum nede onlar bu ürünleri onlara sattığımın farkındalar. Ancak asıl istediğim beni bilen bana güvenen ve uzun süreli, karşılıklı fayda esasına dayalı bir müşteri portföyü oluşturmaktır. Bu da ancak ve ancak verdiğim bilgiler faydalı olduğu takdirde mümkün. Ben kendime güveniyorum. Ya sen?

Şimdi Şu Sorularıma Yanıt Ver İçinden...

Şimdiye dek internetten para kazanmaya çalıştın ancak ciddi bir gelir elde edemedin mi?
  • Bu kitapta bahsedilen sistem tüm hayatını değiştirecek.
Bazen netten çok para kazanan insanları okuduğun veya duyduğun oldu fakat nasıl yaptıklarnı anlayamadın değil mi?
  • Şimdi Bir şansın var. Kesinlikle!!!
Çok basit fakat etkili bir sistem ile para kazanmak istiyor musun?
  • Bu kitapta bahsedilen yöntemleri kullanmaya başladıktan kısa süre sonra nasıl etkili olduğunu anlayacaksın.
Her ay hiç dokunmadan ekstradan birkaç bin TL kazanmak ister misin?
  • O zaman bu şansı kaçırma .Bu kriz ortamında bu eşsiz bilgi hayatını değiştirecek.

Yukarıdaki sorulara cevabın evet ise...
Satın Al!
Google internet üzerindeki en etkili reklam aracıdır.
Google üzerinde 200 milyon arama yapılmaktadır. Bu nasıl bir potansiyel hiç düşündün mü?
Google Aracılığı ile Her gün yüzbinlerce ürün alıcılara ulaşmakta. Bu ne kadar büyük bir para kaynağı farkında mısın?


5 Adımda Google Kazanç Başarı Formülü
  • Kitapta bahsedilen 5 adımı kullanarak para kazanmaya başlayacaksın. Bu adımlar o kadar kolay ki, sana sunulan olanaklara şaşıracaksın.
Yüksek Kar Marjlı Ürünlerin Kaynakları
  • 11.000 den fazla dijital ve fiziksel çok yüksek komisyonlu ürünleri nerede nasıl bulacağını ve nasıl seçeceğini göstereceğim sana. Komisyon oranları ne kadar mı? %50 %75 arası :)
Bilgi / Aksiyon Bölümleri
  • Bu bölümde önce bilgi verilecek ardından gerekli adımları pratik olarak yapman sağlanacak . Bu şekilde olma sebebi ise pekçoğumuzun yaptığı okumak ve uygulamamak hatasından kurtulmak. Google kazanç formülü ile ilgili herkesin bilmediği sırlara vakıf olacak ve aksiyon bölümünde bu bilgileri pratiğe dökeceksin. Bu şekilde bilgilerin gerçekten işe yaradığını da test etmiş olacaksın.
Para Kazandıracak Ürünleri Seçme Kriterleri
  • Doğru ürünü bulmak ve bu ürünlere konsantre olmak internetteki en temel sorundur. Bu kitapla birlikte sana göndereceğim özel derslerde  en çok kazandıracak ürünleri hangi kriterlere göre nasıl seçeceğinin de cevabını bulacaksın.
“Google AdWords” Kampanya Yönetimi ve Test Yapma Metodları
  • Ürün testleri yapmak çok önemlidir. Ancak nasıl test edeceğini bilmen gerekir. Bu kitapta google ile para kazanman için tüm gerekli test bilgilerini ve sırlarını bulacaksın.
Test Kampanya Maliyetlerini Nasıl Minimize Ederim
  • Test kampanyalarındaki maliyetleri minimize etmek yanılma payınızı ve bu yanılmadan doğacak masraf riskini ortadan kaldıracak . Doğru ürünü minimum maliyette nasıl paraya dönüştüreceğini sana göstereceğim. Bir ürünün doğru olup olmadığını anlamanın metodlarını ve gerçek denenmiş rakamları seninle paylaşacağım.
Google Sistemini Genişletme Metodları ?
  • Google dışında kimsenin bilmediği para kazandıran siteleri seninle paylaşacağım. Google kazancını iki katına hatta 4 katına çıkaracak metodları bu kitapta bulacaksın.
Adwors'te Nasıl Hesap Açılır
  • Step step adwords hesabı açmayı sana göstereceğim. Hızlı şekilde başlaman için resimli anlatımlarla kolay şekilde öğrenmeni sağlayacağım. Hesabı açtıktan kısa süre içinde para kazanmaya başladığını göreceksin.
Etkili Adwords kampanyalarını nasıl oluşturursun
  • Birçok kişi adwords reklamı yapar ve detaylarını düşünmeden başlatır . Sana en etkili adwords kampanya hazırlama metotlarını ve müşteriyi çekme yollarını göstereceğim. Bu sayede daha az maliyetle daha çok para kazanacaksın.
Birçok Resimli Anlatım ve İzlenebilir Kolay Adımlar
  • Resimli anlatımlar sayesinde anlatılan adımları yapabilmen kolay olacak. Ayrıca gönderilecek video ve dersler ile adım adım seni eğiteceğim.
Doğru Arama Terimlerini Seçmek
  • Google Adwordste doğru kelimeleri seçmek en önemli şeydir . Minimum maliyetle en doğru kelimeleri seçmen için tüm bilgiyi bu kitapta alacaksın. Daha az para ile daha çok kazanma şansını yakalayacaksın.
Test Kampanyası için gerekli süreyi öğreneceksin
  • Bu kimsenin bilmediği en önemli sırlardan biri . Bu sistemde başarılı olman için gerekli süreyi hesaplama yöntemini bu kitapta bulacaksın.
Başarılı bir Adwords Kampanyası için 5 Önemli Sır
  • 5 adet sır ile adwordste başarısız olman imkansız olacak. Reklamlarından maksimum performans alacaksın. (TIKLA-İNDİR)

0 yorum: