16 Temmuz 2011 Cumartesi

XNETWORK NEDİR?XNETWORK PRO TEAM NEDİR?XNETWORK YORUMLARI,XNETWORK KAYIT VE İLETİŞİM

Xnetwork nedir?Network Marketing’in Türkçesi “Ağ Pazarlama”dır ve adındanda anlaşılacağı gibi üyeler arasında bir ağ, yani bağ vardır. Xnetwork’ün marketing planını bizzat Teoman ile görüştüğüm için yapısını çok iyi anladım. Daha sonrasında network marketing alanında bilgili olan Ece Olcay ile de detaylı bir ortak görüşmemiz oldu ve oluyor. Bu proje hazırlanırken bencilce davranışların önüne geçmeye, takım çalışmasını öne çıkarmaya odaklanıldı. Öyle ki; bir üyenin gelişip kazanması için tek şansı alt üyelerine para kazandırmak olacak..

 

 

Xnetwork, affiliate marketing (online satış ortaklığı) sisteminin Türkiye’de gelişmesine en büyük katkı sağlayan google kazançları kitabının yazarı Musa Erdoğmuş’un dijital network marketing projesidir. Network marketing sistemlerinden uzak duruyor olsam da işin içinde profesyonel bir isim girince ilgimi çekmeyi başardı. Kısacası Xnetwork marketing projesine sırf Musa erdoğmuş tarafından hazırlandığı için sıcak bakıyorum. Çünkü internet pazarlama konusunda başarısı gerçekten tartışılmaz bir isim. Musa bey’den edinmiş olduğum bilgilere göre Xnetwork marketing gerçekten iddialı bir proje. Xnetwork temmuz ayının ikinci haftası uygulamaya geçirilecek. Xnetwork projesi hayata geçirildiğinde gereken bilgileri burada bulabileceksiniz.

 

 

 

Xnetwork hakkındaki detayları bazı sebepler yüzünden henüz açıklamıyoruz ama sanırım küçük bir tüyo vermekten pek zarar çıkmaz. Xnetwork’de binary modelini uygulayacağız, yani hiç kimse kendisine 2′den fazla üye kaydedemeyecek. Aşağıdaki resim binary sistemi en güzel açıklayan resimlerden birisidir.

Yukarıdaki resime ek açıklama olarak en üstteki kişinin alt üyelere üye kayıt etmesi bu sistemin avantajlı yanlarındandır. Örneğin ben; 2 kişi kaydettikten sonra, yeni davet edeceğim üyeler alt üyelerimin ekibine yazılacak.. Bir başka deyişle, ben bizzat 100 kişi davet etsem, bunun 98 tanesi benim ekibime dağılacak.. Yani sizin üye bulamadığınızda üstünüz size kayıt edebilecek. Dolayısıyla Xnetwork işine kiminle, nasıl bir ekiple başlayacağınız çok ama çok önemli…

İlk girmek, şirkete doğrudan bağlı olmak büyük avantaj sağlamayacak, çünkü şirket tarafından çok fazla üye yapılmayacak.. En iyi tercih her bakımdan destek olacak, birlikte hareket etme başarısı gösterebilecek bir ekibe dahil olmak gibi görünüyor. İşte bu yüzden Xnetwork’ün başlamasına daha yaklaşık bir ay olmasına rağmen Teoman Arslan ve ekibi (Ali Yücel Okcu, Serdar Keser, Ece Olcay, Fatih Sönmez ve diğer arkadaşlarımız) çalışmalarımıza başladık.

 

Peki Xnetwork Ekibimize dahil olmanın avantajları neler olacak?

Bizim ekibe özel neredeyse her akşam yapılacak Canlı Web Seminerler

Bizim ekibe özel forum ortamı

Bizim ekibe özel canlı destek odası

Bizim ekibe özel e-kitaplar ve video dersler

Bizim ekibe özel web site kurulum ve danışmanlık hizmetleri


 

Son olarak Xnetwork projesine girmek isterseniz ekibimize sizi de kayıt edebiliriz. Ekibimiz daha X-Network yayına başlamadan oluşmaya başladı. Şimdiden ekibimizi oluşturarak XNetwork başladığında hızlı bir kazanç sağlamayı hedefliyoruz ve bunun olacağına da inanıyoruz.


 

Xnetwork Pro Ekibine katılmak için ne yapmalısınız?

Bu arada yeni oluşumdan bahsedeyim size XNetwork denen yeni bir oluşum başlıyor başında Musa erdoğan ki xticaretin de sahibidir ve görüşüyoruz.Ve türkiyenin en iyi ve usta affiliatelerin bulunduğu bir şirket başlıyor.Tanıtımlarını 1 hafta içinde görürssünüz.Televizyoncular profesyonel bir şekilde hazırlıyor.Ben de en üst üyelerden biriyim.Ve grup tam hızla büyümeye devam edior.

Bizim gruba her akşam canlı seminerler,webmaster destek,yazılım ve program desteği ve videolu dersler sunuyor.Bu network de şimdilik yazılımlar,seminerler ve dersler satılacak.Bahsettiğim Teoaman Arslan da bu grubun en üstünde ve onlara çok güveniyorum.Onun kitabı da yani teobook sizlere bedava olarak verilecek.Kaldı ki değeri 90 tl.Sistem 1 yıl içinde 1 milyon kişiyi hedefliyor.Herkes en fazla iki alt üye bulacak diğer üye olanlar en az alt üyenin altına yazılacak.Sistem 2 3 ay içinde üyelerine aylık 1600 tl 7i.sseviyeye ulaşanlara 7500
tl ödemeyi planlıyor.Ha bir de bedava site verilecek ve aldığınız eğitimlerle o sitede istediğiniz şeyi pazarlayabileceksiniz.Yani tam bir ekip işi.Üstteki alttakine mutlaka yardım edecek.Bu networke giriş parasını da söyleyeyim.bir kerelik 150 tl.kredi kartıa 12 taksite kadar imkan da var.

 Benim gibi 5 yıl çile çekmenizdense profesyonel bir ekipte eğitim alarak hem de para kazanarak yolunuza devam etmeniz bence mantıklı olur.

Daha açılmadan en üstlerde üyelik almak avantajlıdır.Çünkü altınız otomatik plarak dolar daha çabuk kazanırsınız.Bizimle beraber Xnetwor pro takımına katılmak ve benim alt üyem olmak isterseniz lütfen mesaj atın.Bana güvenebilirsiniz.
Sorularınız ve merak ettikleriniz için geri dönüş yapabilirsiniz.Başarılar diliyorum.Görüşmek üzere.

 

 

 

    Veya hemen iletişime geçiniz. 

martingreen@mynet.com

0 yorum: