26 Temmuz 2011 Salı

XNETWORKE BİZİMLE GİRİN BİZİMLE KAZANIN

X NETWORK 
DEVRİN EN BÜYÜK KAZANÇ SİSTEMİ

Sizlere devrin en kazançlı işi olan Xnetwork sisteminden bahsedeceğim. 1 Ağustos 20011 tarihinde yayına girecek Xnetwork kazanç sistemi ile artık herkes ister istemez kazanacaktır. Sistemin yapısı itibari ile ekibe dâhil olan herkesin ortak çalışması ile ekibin büyütülmesi söz konusudur.
Kazanç şöyle gelişir.
Xnetwork sistemine katılan herkes kendi direk altına sadece 2 üye yapabiliyor. Kişiden diğer gelecek üyeler ise üyelerinin altlarına otomatik kaydediliyor. Herkes kendi 7 kademesine kadar kazanç sağlayabiliyor. Ekibi 5. kademeye geldiğinde 1600 TL, 7. kademeye geldiğinde ise 7500 TL kazanç sağlıyor.
Ayrıca 1 den fazla üyelik hakkı da sistem tarafından verilmiştir. Yani 3 üyelik ile işe başlarsanız 22.500 TL kazanca sahip olabilirsiniz.
Burada önemli bir husus var. Üst sponsorlarınızı ne kadar iyi seçerseniz, ekibiniz o kadar çabuk büyür ve kazancınız o derece yüksek olur.
Bizlerde güçlü bir ekip ile Xnetwork sistemine katılıyoruz. Ekibimizde, internet kazançları sektöründe büyük emekler vererek, kalitelerini bizzat ispatlamış, çok büyük bir kesim tarafından tanınan ve sevilen uzman kişiler mevcuttur. Teoman Arslan ve birçok girişimcinin olduğu bu ekibe sizlerde dâhil olun.
Güçlü bir ekip ile başlamak, tek başına başlamaktan çok daha avantajlıdır.
Xnetwork sistemine bizimle birlikte başlamanın en büyük avantajı şudur.
Hiçbir çevreniz yoksa bile, üstleriniz sadece kendilerine 2 üye yapacakları için 2 den sonra eklenecek üyeler, otomatik olarak alt kademelere dağılacak ve bu sayede sizinde ekibiniz hızla büyüyecektir. Ayrıca kendi çalışmalarınız ile de 7 kademe yi hızla tamamlayabilirsiniz.
Zor ve karmaşık bir şey değil.
Sistem mantığı olarak her kişi kendisine 2 üye bulması yetiyor. Sisteme giren kişi ben kimse bulamam diye dertlenmesine de gerek yok. Çünkü bizim grubumuz ile başlayanların çok büyük avantajı olacaktır.

Eğer Xnetwork sistemine bizimle beraber başlamak istiyorsanızgcolakkaya@yahoo.com
Adresine mail atabilir ya da 0 533 420 55 35 no lu telefon ile irtibata geçerek Xnetwork sistemi yayına girmeden önce yerinizi alabilirsiniz.

Xnetwork tam olarak işleyişi, ödemeler ve daha birçok soruya cevap için alttaki linke tıklayın.


0 yorum: