15 Eylül 2011 Perşembe

20 Ağustos ehliyet sınavı sonuçları

06 Eylül 2011, 16:29:15 Arşiv, Ekonomi Haberleri, Teknik Durum, Türkiye Gündemi 0 yorum yapıldı 209 kişi okudu

20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları binlerce vatandaş için çok önem arz ediyor. Önem arz ediyor çünkü 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları neticesinde geçer not alan vatandaşlar ehliyetlerini alıp bir an önce trafiğe çıkmak istiyor. Sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 20 Ağustos'ta yapılan ehliyet sınavı, sonuçların açıklanması ile birlikte yeni bir maratona ev sahipliği yapacak. 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları neticesinde geçer notu alan sürücü adayları, bu defa da direksiyon sınavında ter dökecek. 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Eğitim Teknolojileri birimi, kısa adı EĞİTEK olan birim tarafından okunuyor ve açıklanıyor. 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları Bakanlığın resmi internet sitesi olan meb.gov.tr'den online olarak duyuruluyor. 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları listesine bakmak isteyen sürücü adayları veya yakınlarının sınava giren kişinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası'nı bilmesi yeterli oluyor. 

TC numarası ile sorgulama yapabilen vatandaşlar, 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçlarının çıktısını da yazıcılarından alabiliyorlar. Bakanlığını Ömer Dinçer'in yaptığı Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçlarının açıklanması için özverili bir çalışma yapıyor. Sonuçları teknolojik makinelerde okuyan ekip, tam sonuçların elde edilmesi ile internet ortamından bunu duyuruyor. 

20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları MEB tarafından açıklanıyor,  20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları TC no ile sorgulanıyor.

SONUÇLAR AZ SONRA AÇIKLANACAK TAKİPTE KALINIZ !!

20 ağustos 2011 ehliyet sınavı soruları-sonuçları öğren20 ağustos ehliyet sınavı sonuçları20 ağustos ehliyet sınav sonuçlarıehliyet sınav sonuçları20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları TC no ile sorgulanıyor20 08 2011 ehliyet sınav sonuçuafyon ehliyet sınav sonuç 20 ağusdos 2011ehliyet sınavehliyet sınav 20 ağustos sonuçlarıtc ile sorgulamano ile sorgulanıyor
Bu haberi 209 kişi okudu.

View the original article here

0 yorum: