20 Eylül 2011 Salı

Fener Hisse Senedi Son Durumu Ne Olur?

fener hisse
fener hisse senedi
fener hisse yorum


Fener hisse senedi bu yazıyı hazırladığım zaman itibarinde 57.75 seviyelerindeydi. 2010 da %50 civarında çok sert bir yukarı hareket yaptı ve kısa bir süre sonra bu seviyelerden satış geldi ve yine 50 li seviyelerde senet fiyatı. Peki bu sert hareketin sebebi neydi. spekülatör neye göre alım yaptı senedi uçurdu %50 bunu kim bilebilir? bundan bir kaç ay önce bu soruyu bana sorsanız kesinlikle bu cevabı sadece spekülatörler bilebilir derdim ama artık küçük yatırımcıda fener hisse senedindeki bu sert harekette olduğu gibi film izler gibi bunları izlemeyecek aksine fener hisse senedinde yer alarak bu anı yaşayabilecek nasılmı? yazımızın devamını okumaya devam edin.



Borsa ne olur, Borsa uzmanı olmak için ne yapmamız gerekli gibi soruları kendine kendine soran internette sürekli araştırma yapan ama bulduğu tüm teknikler tam anlamı ile kusursuz çalışmadığı için kaşıkla alıp kepçeyle veren küçük yatırımcının yardımına Köpek balığı tekniği yetişti diyebilirim. Bu teknik ile borsa al sat sinyalleri çok net bir şekilde bulabiliyorsunuz. Kısa orta ve uzun vadede fener hisse senedi dahil imkb deki tüm hisse senetleri ayrıca altın döviz paritelerdede başarı oranı sağlanan bu tekniği 100 lerce kişi denedi ve deneyenlerden Engin Şentürkün sitemizde videolu yorumu var. mutlaka izleyin. Köpek balığı tekniğini bilgisayarınıza hemen indirebilirsiniz. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

İlgili Konular:
Borsada Köpek Balığı Tekniği Nedir
Borsada Köpek Balığı Tekniği Yorumları Yorumu
Borsa Ne Olur Geleceği Görmek İstermisiniz?
Teknik Analiz Nasıl Yapılır İlmiyle Öğrenin
Borsa Diyalog ile Verimli Hisselere Odaklanın

İlgili Kelimeler:  fener hisse, fener hisse senedi, fener hisse yorum, fener hisse senetleri, fener hisse senedi yorumları

0 yorum: