26 Eylül 2011 Pazartesi

GOMASSIN GÜCÜ

AnasayfaGooMass’tan “Plimus” Eğitimi Geliyor…
GooMass eğitim kiti piyasaya çıkmasıyla birlikte ardı ardına yeni eğitimlerini duyuruyor. Bir önceki yazımızda Sosyal Medya Pazarlamasından bahsetmiştik. Fakat Goomass yazarları boş durmuyor, dünyada popüler olan ortaklık sistemlerini Türkiye’ye gitiriyor.
Satış ortaklığı sistemi ile para kazanmak için pek çok alternatif platformların bulunduğunu belirten yazarlar, Türkiye’de pek duyulmayan fakat dünyada son derece popüler bir ortaklık platformunu  olan Plimus eğitimi de GooMass internetten para kazanma  kitinin içerisine ekleyecek. Plimus nedir,Plimus ile nasıl para kazanılır, hem dijital hem fiziksel ürünlere ortak olarak hangi platformlarda satışlar yapabileceğinizi anlatan muhteşem bir kaynak geliyor.
Asıl güzel haberi duymadınız. Plimus eğitimi tüm üyelere ücretsiz olarak verilecek. Eski üyelerin bu ürünü ücretsiz olarak alması için hiçbir şey yapmasına gerek olmayacak. Plimus eğitimi eklendikten sonra GooMass yazılımına kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptığınızda yazılım otomatik olarak güncelleme yapacak ve yeniden başlattığınızda Plimus eğitimi içine eklenmiş olacak.  Plimus eğitimi de diğerleri  gibi video ve yazılı bir eğitim olacak. Plimus eğitimi sayesinde bu site üzerinden hem fiziksel ürünleri hemde dijital ürünleri satarak para kazanabileceksiniz.
Bir sonraki konuda tüm zamanların en iyi fiziksel ürünler satış ortaklığı Amazon Associates, yani dünyanın en büyük ve en çok güvenilen alışveriş sitesi Amazon.com‘un ortaklık sisteminden bahsedeceğiz. Amazon Associates’i Türkiye’de ki internet girişimcilerine ilk kez duyuracak olan GooMass online para kazanma kiti, bu konuda sizlere neler vaat ediyor bundan bahsedeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.
Daha detaylı bilgi için buraya bakın.

0 yorum: