24 Eylül 2011 Cumartesi

iphone 5 ne zaman çıkacak iphone 5 yeni özellikleri

iPhone 5


iphone 5 söylentileri başladı ve her kafadan bir ses çıkmaya başladı. iPhone 4 ile bazı hayal kırıklıkları yaşayan apple firmasının hem androidi unutturacak bir işletim sistemi iOS 5 ve iPad 2 de kullanılan A5 çift çekirdekli işlemci ile gelmesi bekleniyor. Kamerasının 8 MP olması bekleniyor. Daha büyük ekranlı fakat daha küçük bir kasaya sahip bir canavar sunmaya hazırlanıyor. Yeni iPhone 5 'in 7 Ekim 2011'de piyasaya sunulması bekleniyor. Bazı yabancı kaynaklarda ise bu tarihin ekim ortaları ya da sonları olacağı belirtiliyor. Bunların dışında iPhone 5 için en çok merak edilen ise fiyatının ne kadar olacağıdır. Bu konuda resmi bir açıklama olmamakla beraber android ile rekabet için ucuz olacağını (1500$ gibi) söyleyenler de var; 3000$ gibi uçuk rakamlarda var. Hepimiz merakla yeni İphone 5'i beklerken bazıları iPhone 6 söylentisi çıkartmış tabi ki palavradan öte değil.


Apple firmasının iPhone ile ne kadar ileriye gidebileceğini merak edenler için aşağıdaki videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum. Yıl 2041


GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti


Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.


İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.


İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.


GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur: TIKLA-ÖĞREN

0 yorum: