29 Eylül 2011 Perşembe

Köpek Balığı Tekniği Plus Nedir?Köpek Balığı Tekniği Altın Liste 888

Köpek Balığı Tekniği Plus Nedir? (TIKLA-İNCELE)

Borsada Köpekbalığı Tekniği trend değişim analizlerinde sizlere mükemmel al ve sat sinyali veriyor. Biz gördüğümüz yoğun ilgiden dolayı trend değişiminde zamanlamayı senet çıkışından hemen önce gösteren tekniğimizi ilerlettik ve bunu sizlere hemen aktarmak ve öğretmek istedik
Borsada Köpekbalığı Tekniği + Plus sizlere senet çıkmadan hemen bir önceki seans haber vermektedir. Bu süre çoğunluk hisse için böyle olmakla birlikte bu sinyalden sonra çıkış devam etmektedir. Gene aynı sinyal ile sat noktasında bize öncü haber vermektedir. Kısaca Plus bu şekilde anlatılabilir.
Tekniğimizi daha ileri bir seviyeye götürmekten büyük bir sevinç duymaktayız.

KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ Yazarı tarafından yayından kaldırılmıştır, size BORSA KOÇU 'NU önerebiliriz.Lütfen TIKLAYIN

Köpek Balığı Tekniği Şablonları (TIKLA-İNCELE)

Borsada Köpek Balığı Tekniğiyle daha kolay analiz yapmak için geliştirdiğimiz şablonlarımızı da hizmetinize sunuyoruz.
Şablon Ne Sağlayacak?
Borsada Köpek Balığı Tekniğine uyan al veren senetleri saniyeler içinde bulmanıza analiz yapmanıza imkan verir. Böylece zamanı paraya çevirirsiniz
Borsada Köpek Balığı Tekniğinin hızlı uygulanması en az teknik kadar önemlidir.

Köpek Balığı Tekniği Altın Liste 888  (TIKLA-İNCELE)

Köpek Balığı Tekniğine göre hazırlanan Altın Liste 888 analiz çalışmasında kısa ve orta zamanda al veren senetler yer alıyor.
Kısa ve orta zamanda birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef , dördüncü hedefe ulaşabileceği noktalarla birlikte hazırlanmış süper bir analiz. Kısaca biz hazır balık diyoruz.

0 yorum: