23 Eylül 2011 Cuma

Plesk Panel Site Yedeği Almak Videolu Anlatım

Plesk Panel Yedek Alma


PleskPanelde yedek  alma işlemini en basit şekilde video ile anlatmaya çalıştım. Plesk panele https://siteadi.com:8443 şeklinde tarayıcınıza yazarak ulaşabilirsiniz. Panele giriş yaptıktan sonra karşımıza gelen ekranda Backup manager butonuna tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekranda yine Back Up butonuna tıklıyoruz. Açılan ekranda tam yedekleme alabilmek için en alt kısımda bulunan "Domain Configuration and  Content" seçeneğini işaretleyip. Hemen yanındaki açılır menüde "All configuration and content"  seçili olsun. Daha sonra sağ altta bulunan "Back Up" butonuna tıklıyoruz. Yedeklememiz çalışmaya başlıyor. Yedeklememiz bittiğinde Backup Manager ana sayfasında yerini alacaktır. Bilgisayarımıza en sağda bulunan disk işareti ile indiribiliriz. Detaylı anlatım için videoyu izlemeyi unutmayın.


Videoyu HD izlemek için tıklayın. Yüklenmesi 5-10 sn sürebilir.


GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti


Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.


İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.


İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.


GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur: TIKLA-ÖĞREN

0 yorum: