27 Eylül 2011 Salı

XTicaret Ürün Seçimi Nasıl Yapılır?

xticaret ürün seçimi video


XTicaret’i,Son günlerin büyük ses getiren projesi olan ProjeX’in sahibi,ayrıca geleceğin pazarlama ve satış teknolojisi, sürekliliği olan etkili bir kazanç yöntemi kısacası güvenilir bir satış ortaklığı sistemi diyebiliriz. X ticaret.com teknik tanım ile, satıcıların (ürün sahibi), satış ortaklarının (affiliate) ve alıcların (ihtiyaç sahibi) buluşmasını sağlayan, Türkiye deki ilk satış odaklı teknoloji platformudur.


XTiaceret’te yukarıda bahsedildiği gibi ürün sahibi,satış ortağı ve alıcılar var.Ben size burada satış ortağı olduğunuz da XTicaret’te var olan ürünlere nasıl affiliate(satış ortağı) olacağınız ve nasıl ürün seçeceğiniz ile ilgili bir video paylaşmak istiyorum.


İzleyeceğiniz vedeo’da göreceğiniz gibi XTicare’te yüzlerce ürün var.Bu ürünlerden,Google kazançları(nedir),Diyet Yüzük(nedir),Technolog Sihirli Mendiller(nedir) gibi yüzlerce ürüne satış ortağı olarak kazanç sağlayabilirsiniz.Bu ürünleri satmak için bir web sitesi(ücretli-ücretsiz) kurabilir ya da XTicaret organizasyonu olan ProjeX’e katılarak size verilecek olan bir XDükkan(nedir) ile satış yapabilirsiniz.


Son olarak size samimi düşüncelerimi söylemem gerekirse;Dünya’da en tatlı kazanılan para satış ortaklığı ile kazanılan paradır.Bir defa kazanmaya başladığınızda göreceksiniz bağımlısı olacaksınız.


Not:XTicaret üyeliği ücretlidir.Ancak ProjeX üyesi olanlar için extra ücret alınmamaktadır.Ayrıca ProjeX üyesi olduğunuz da otomatik olarak tüm ürünlere satış ortağı olursunuz.


XTcaret Ürün Seçimi Nasıl Yapılır Videolarını XAcademy içerisinde bulacaksınız.


XDükkan Sahibi Olmak İster misiniz?Cevabınız EVET ise burayı ziyaret ediniz


Örnek bir XDükkan görmek için tıklayınız


LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN…

İnternetten Türkçe siteler ile sermayesiz, risksiz ,blog yazarak ve sabit ek gelir elde etmenin yollarını Canlı seminerler desteğinde öğrenmek içi buraya tıklayın.  Clickbank ile para kazanmayı öğreten en iyi eğitim kiti için  ise buraya tıklayın.

0 yorum: