16 Eylül 2011 Cuma

XTicarete Üye Ol Kazanmaya Başla!

Hem XTicarete Satış Ortağı olarak hem de XTicarette Ürün Sahibi olarak kazancınızı artırabilirsiniz.

XTicaret, e book ve yazılım gibi, dijital ortamlarda kullanımı olan benzer ürünlerin satış ve pazarlamasının yapıldığı, Türkiye deki ilk ve tek internet platformudur. Ürün Sahiplerine ve Affiliatelere yani Satış Ortaklarına hizmet vermektedir.


XTicaret üyesi olarak, ürün listesinde bulunan tüm ürünlere satış ortağı olup satış yapmaya başlayabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz her bir üründen 30- 75 arası komisyon alabilirsiniz. Komisyonlar ürün en iyi olan ürünleri ve yeni eklenen ürünleri Xticaret web sitesi içerisinde sizin için hazırlanan bölümlerden kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bu şekilde, kendinize ait bir ürün grubu belirleyerek kısa sürede yüksek kazanç hedeflerinize ulaşırsınız.


XTicaret e Ürün Sahibi olarak da üye olabilirsiniz. XTicaret üyeliğiniz aracılığı ile yüzlerce Satış Ortağının (Affiliate) ürününüzü pazarlayıp satmasını sağlayabilirsiniz. Reklam, pazarlama, personel masrafları yapmadan ve daha az zaman harcayarak satış hedeflerinize daha kısa zamanda ulaşırsınız.


Hem XTicarete Satış Ortağı olarak hem de X Ticarette Ürün Sahibi olarak gelirinizi katlayabilirsiniz. Bir haftada binlerce TL kazanma olanağı sunan XTicarete çok kısa bir sürede üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra, XTicaret Kategorilerden ürün seçerek satış yapmaya veya bir ürün sahibi iseniz ürününüzü sisteme ekleyerek satışının yapılmasına başlayabilirsiniz. XTicaret üyelik işleminin hemen ardından istediğiniz sayıda ürüne Satış Ortağı olabilirsiniz.


XTicaret hizmeti XNetwork ile de kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz. XTicaret üyeliğinizle size sunulacak X Network sistemi sayesinde, sizin aracılığınızla yapılacak her XTicaret üyeliğinden katlamalı olarak artacak bir gelir elde edebilirsiniz. XTicaret, üye olduğunuzda otomatik olarak size bağlı üyeler de getirecektir. XTicarete Üye Ol Kazanmaya Başla! XTicaret ailesine, ilk üyelik sırasında tek seferlik ödeyeceğiniz 20 TL lik ufak bir kayıt ücreti ile hemen katılabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. (XNetwork üyeliği 150 TL dir, bu üyelik ile hem satış ortaklığından hem de xnetwork hizmetlerinden faydalanabilirsiniz). KARAR SİZİN
 
Xticaret Üyeliği     20 tl     TIKLA
Xticaret+Xnetwork Üyeliği+XDükkan+Eğitim ve Yazılımlar     150 tl    TIKLA

0 yorum: