9 Ocak 2013 Çarşamba

Eskişehirsporlu Alpere İspanyol kancası

Galatasaray ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Eskişehirsporlu Alper Potuk için bir teklifte İspanya’nın önemli bir takımından geldi.
Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, genç futbolcu Alper için Galatasaray ve Trabzonspor’dan teklifler geldiğini belirterek, “Alper için zaten 5 milyon Euro teklif gelmişti. Şu anda İspanya’nın La Liga takımlarından birinden teklif var. 5 milyon Euro'nun üzerinde kim fazla verirse Alper o takımın olur. “ dedi.

    Tüzün, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının gündeminde olan ve daha önce 5 milyon Euro teklif edilen defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk için farklı kulüplerden değişik teklifler geldiğini açıkladı.
Alper'i ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceklerini belirten Tüzün, “ Malum olduğu gibi Alper’i başta Galatasaray ve Trabzon olmak üzere farklı kulüplerden teklifler zaten var. Bu oyuncumuz için daha önce 5 milyon Euro teklif edildi. Ama biz vermedik. Alper zaten bu fiyatı bulmuştu. Ancak, Alper’i bizlere 5 milyon Euro'nun üzerinde teklif veren kulübe satacağız. Bunun altında bir fiyata Alper'in transferi mümkün değil.'' şeklinde konuştu.

    Alper için Türkiye’den olduğu gibi yurtdışından da teklif olduğunu vurgulayan Tüzün, şöyle konuştu: “ Alper’i şimdi de İspanya’nın La Liga liginde oynayan önemli bir takımdan teklif geldi. Bu teklif bizzat kulüp başkanımız Halil Ünal’a yapıldı. Bu teklifde değerlendirmelerimiz içinde. Alper’i Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda zamanı gelince satacağız. Öncelik Eskişehirspor kulübünün menfaatidir. Bu bağlamda Alper için 5 milyon Euro'nun üzerindeki en yüksek fiyatı hangi takım verirse bu futbolcuyu o kulübe veririz. Eskişehirspor’un Alper için plan ve düşüncesi budur.”

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.

View the original article here

0 yorum: