4 Ocak 2013 Cuma

İmkb Hisse Senetlerinden Hangisini Almalıyız

imkb hisse
imkb hisse senetleri
imkb hisse senedi


İmkb hisse senetlerinden hangisini almamız gerekli tabiki bunun analizi biraz zaman alabilir yüzlerce hisse senedinden hangisinin uygun alım noktasında hangisinin düşüş trendine girmiş bunları iyi bilmek gerekli. Peki hangi senet diğerlerinden sıyrılıp daha ön plana çıkar ve biz bunu farketmek için hangi araçları kullanmamız gerekli. Yazımızı sonuna kadar okuyun borsada şimdiye kadar kullandığınız tüm yöntemleri alt üst edecek doğrulup payı çok yüksek bir teknik anlatacağım.



İmkb hisse senetleri yüzlerce olması bunlardan hangilerinin iyi prim yapacağını bulmamıza engel değil yeterki doğru başarılı bir sistem kullanın gerisi mutlaka gelecektir. Bunu ben demiyorum bunu Köpek balığı tekniğini uygulayan 100 lerce kişi diyor. Köpek balığı tekniğini uygulayan Engin Şentürk videolu yorumunu mutlaka izlemelisiniz. Borsa tüyolarını site site aramak yerine kazandıracan tekniği kendi bilgisayarınızdan bulmak daha mantıklı değilmi üstelik uygulaması oldukça kolay.


Köpek Balığı tekniği ile hisse senedi yorumlarını kendiniz yapabileceksiniz. Sadece hisse senedi değil, altın parite, döviz, tüm endekslerde başarılı bir şekilde kullanılabilir. Kısa orta ve uzun vadede ne olmuş ne bitmiş hangi senet yükseliş trendinde hangisi düşüş trendinde senet fiyatları aşırı artmadan dibe yakın bir noktadan prim yapacak senette pozisyon almak ve %100 – %200 artış yaparken bu keyfi sizde yaşamak istermisiniz? Köpek balığı tekniği ile bu mümkündür. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.



İlgili Konular:
Borsada Köpek Balığı Tekniği Nedir Doğrumu
Borsada Köpek Balığı Tekniği Yorumları Yorumu
Teknik Analiz Nasıl Yapılır İlmiyle Öğrenin
Borsa Diyalog ile Verimli Hisselere Odaklanın
En Çok Kazandıran Hisse Senetleri Hisse Senedi


İlgili Kelimeler: imkb hisse, imkb hisse senetleri, imkb hisse senedi, imkb hisse senetleri fiyatları, imkb hisse yorumları


View the original article here

0 yorum: