8 Ocak 2013 Salı

Mado, 296. şubesini Sivasta açtı

Adını Maraş dondurmasından alan dondurma kültürünü, kafe kültürüne taşıyan, Mado, 296. şubesini Sivas’ta açtı. İstasyon Caddesi'nde unlu mamul ve dondurma çeşitleriyle Sivaslılarla buluşan Mado’nun açılışı aşırı ilgi nedeniyle izdihama neden oldu.

Dua yapılması ve kurdelenin kesilmesiyle birlikte yapılan açılışın ardından protokol üyeleri kafeyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Firma ortaklarından Zeki Bulut, Mado gibi bir dünya markasını Sivas’a getirmek için uzunca bir süre uğraştıklarını söyledi. Dr. Ahmet Köksal Vakfı’nın mekân konusunda çok yardımcı olduğunu kaydeden Bulut, "Valiliğimiz başta olmak üzere vakfın mütevelli heyeti bize her türlü desteği verdi. Bizde Sivas’a layık bir tesis yaptığımız düşünüyoruz. İnşallah Sivas’ı gerçek lezzetlerle tanıştıracağız. İlgiden ve alakadan dolayı mutluyuz." dedi.

Açılışa Milletvekili Hilmi Bilgin, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan,Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım, ASSİAD Başkanı Emre Çapraz ile çok sayıda davetli katıldı.

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.

View the original article here

0 yorum: