9 Ocak 2013 Çarşamba

Taraftarlar Derneğinden Dağ-Dere ziyaret

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, 25 Kasım'da yapılan kongre sonunda göreve gelen Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der) Başkanı Mustafa Bay'ı ziyaret etti.
Tahtakale'deki Dağ-Der binasında gerçekleşen ziyarette, Bağlı Köyü'nden olan Başkan MesutAğrak Dağ-Der üyesi oldu.

Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, "Bursasporlu ve Bursaspor'a gönül vermiş dostlarımız ile bir arada olmak bizim için onur verici bir duygu. Bursaspor Taraftarlar Derneği ve Dağ-Der bu yıl ortak bir projelerde yer alacak, sporun kardeşliğin en büyük örneklerini kamuoyuna sunacağız." dedi.

Dağ-Der Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Bay ise Bursa'nın en etkin Sivil Toplum kuruluşlarından birisi olan Dağ-Der'in görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğu belirtti. Bay, "Biz, bu bilinç içerisinde, sizlerle halkımız arasında bir köprü olmak istiyoruz. Bu anlamda, size ileteceğimiz bazı taleplerimizin, şahsi değil, bu sorumluluk bilinci ile iletilmiş talepler olarak değerlendirilmesini istiyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Ağırak ,Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay'a plaket takdim etti. Başkan Bay, Mesut Ağrak'a teşekkür etti.

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.

View the original article here

0 yorum: