25 Nisan 2013 Perşembe

Digital Borsa

Vakit kaybı olarak görmeyin, para kazanma çeşidi olarak değerlendirin. Artık digital borsa ile internet üzerinden borsa verilerini takip etmek mümkündür. Türk bankalarının verilerini takip edebileceğiniz, piyasa analizlerini son dakika gelişmelerini anında görebileceğiniz bir ekran, digital borsa ile artık risk havuzunda siz de kar elde etmek için anlık bilgilere sahip olabileceksiniz. Borsa tam anlamıyla bir risk havuzudur.

Çünkü burada risk almayan kazanamaz. Risk almak, kazanmak için yapmanız gereken ilk şeydir. Kazanmanın en önemli adımı borsa için risk almaktır. Karlı bir yatırım yapmak, kazanç elde etmek ve hepsinden önemlisi paranıza para katmak için digital borsa da verileri çok iyi analiz etmeniz gerekir.

Borsa da nasıl para kazanılır?

Risk almayı bilerek. Tek yanıt bu, çünkü borsa size ne yapmanız gerektiğinin sinyallerini verir ama bir kısmını da hislerinize bırakır. Bir anda yükselebilir bir anda sıfır olabilir. Değerler çok değişkendir. Ve borsa değerlerinin nelerden etkilendiğini tahmin etmek için bir çok ülke de yer alan siyasi durumu koklamak, dünya ekonomisini takip ediyor olmak, petrol rezervelerini dolayısı ile doları, tüm bunlardan bağımsız olarak da hisse senetlerinin sahiplerinin yani şirketlerin bilançolarını bilmek gerekir. Şirket bilançolarında ise uzun dönem kar ve zarar, borç grafiklerine dikkat etmek gerekiyor. Kısa dönem kar zarar ve borç grafiklerine de bakmanız gerekir.

Tüm bunlar bora analizi için gereklidir. Ve hepsi size para kazandırabilir. Tüm bunları bilerek hareket etmek, digital borsa da bu verileri bu hassasiyetle takip etmek size kazandırabilir. Eğer doğru kararı verip doğru hamleyi yapmak için kararlı ve net olabilir, zaman kaybetmeden kararlarınızı uygulayabilirseniz. Kararları uygulamak da çok önemlidir, zaman geçer ve bu zaman borsa da aleyhinize işler!

Bir önceki yazımız olan Fenerbahçe Hisse Senedi Yorumları başlıklı makalemizde borsa, fenerbahçe hisse senedi ve fenerbahçe hisse senedi yorumları hakkında bilgiler verilmektedir.


View the original article here

0 yorum: