23 Nisan 2013 Salı

Evden Ek İş Yaparak Para Kazanma Yolları

İnternetten para kazanmayı hiç düşündünüz mü? Birçok kişinin kazanç kapısı haline gelen internet ortamında dilerseniz anket doldurarak, dilerseniz e-mail gönderip okuyarak, dilerseniz de reklamlara tıklayarak para kazanabilirsiniz. Ancak bu tür kazançlar, ayda 100-200 TL ek gelir elde etmek isteyenler için. Büyük bir platform olan internet üzerinden daha büyük kazançlar elde etmek istiyorsanız, bir web sitesi kurmayı deneyebilirsiniz. Fazla sermaye yatırmadan, ofis ortamında çalışmak zorunda kalmadan, kendi işinizin patronu olarak para kazanmak istiyorsanız web sitesi kurmak, sizin için yeni bir kazanç kapısı olabilir. Kendi fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir blog sitesi ya da güncel konuların özgün bir biçimde yer aldığı bir web sitesi kurabilir ve ayda 2000 TL’ye varan rakamlarda kazançlar elde edebilirsiniz.

İlk yapmanız gereken hem sizin ilgi duyduğunuz hem de internet kullanıcıların ilgi gösterdiği bir alan belirlemek. Bu magazin, sağlık, ekonomi, borsa, güzellik, cilt bakımı, para kazanma, sanat ya da daha birçok alanda olabilir. Önemli olan özgün ve ilgi çekici konularda makaleler yayınlamak. Daha sonra akılda kalıcı ve ilgi çekici bir domain adresi almalısınız. Hosting vs gibi işlemleri de hallettikten sonra wordpress tabanlı bir internet adresi işinizi görecektir. Kurma işlemlerini tamamladıktan sonra, sitenize içerik eklemeye başlayabilirsiniz. İçeriklerin eklenmesinde en çok aranan kelimeleri araştırmalı ve mutlaka özgün yazılara yer vermelisiniz. Kopya içeriğin siteniz için hiçbir yararı olmayacağı gibi, Google’ın gözünde yükselmeniz de zorlaşacaktır.

Unutmayın, kurduğunuz web sitesinden para kazanabilmeniz için uzun bir yolunuz var. Siteyi kurar kurmaz reklam almak gibi bir hata yapmayın. Google Adwords ve Google Adsense gibi araçlardan yararlanarak sitenizi reklamını verebilir ya da sitenizin reklamlarının yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Böylece sitenizin ziyaretçi sayısını arttırabilir ve zamanla para kazanmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, ziyaretçi sayınız arttıkça elde edeceğiniz gelir de aynı oranda artacaktır. Güncel konular ve insanların ihtiyaç duyacağı sade ama dikkat çekici ve göz yormayan bir web sitesi, mutlaka ziyaretçi alacak ve para kazanmanızı sağlayacaktır. Özgün olmak, bu işin altın kuralı. Düzenli ve özgün içerik girmeniz halinde siteden kazanç elde etmeye başlamanız çok uzun bir zaman almayacaktır.


View the original article here

0 yorum: