24 Nisan 2013 Çarşamba

İstanbul İş İlanları

İş arıyorsanız doğru şehirdesiniz. İstanbul iş olanakları açısından oldukça doğru bir şehirdir. Yetenekleriniz doğrusunda, size en uygun iş ilanlarını değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz full time dilerseniz de part time çalışarak, İstanbul’da para kazanmanız mümkün. Eğer öğrenciyseniz, İstanbul sizin için altın değerinde bir şehirdir. Dilerseniz garsonluk yapabilir ya da bir mağazada satış sorumlusu olarak çalışabilirsiniz. Bu tür işler, özellikle öğrenciler için ideal. Eğer full time çalışmak istiyorsanız ve üniversite mezunuysanız, İstanbul’da iş bulmak oldukça kolay. İstanbul içerisinde iş yaparak yada internetten para kazanmak isteyenlerin sitemizdeki diğer başlıklarada göz atmasını öneririm.Yüksek maaşlı bir işte çalışmak istiyorsanız, öncelikle dil bilmek şart. İngilizce biliyorsanız, hemen hemen bütün şirketlerde iş bulmanız mümkün.

Peki, İstanbul’da en çok eleman arayan sektörün hangisi olduğunu biliyor musunuz? Müşteri temsilcisi ve yönetici asistanı olarak iş bulmanız oldukça kolay. Ancak bu tür işlerde çalışabilmek için de mutlaka bilgisayar kullanmayı bilmeniz gerekiyor. Birçok kültürden ve Anadolu’nun birçok farklı kentinden gelen insanların doğal bir karışımı olan İstanbul şehri, nüfus olarak Türkiye’nin en kalabalık şehridir. Bu yönüyle de, eleman ihtiyacı oldukça yüksek oranda. Peki, İstanbul’da hangi sektörlerde bulabilirsiniz? Mühendis, doktor, avukat… Bu sektörlerin yanı sıra, sigorta elemanı, ön muhasebe, sekreter ve asistan, temizlik, servis, aşçı ve motor kurye gibi iş alanlarından da yararlanmanız mümkün. Yapmanız gereken, kriterlerinize uygun iş ilanlarını değerlendirerek, İstanbul iş ilanlarını araştırmak. Bu şehirde iş ararken, bütün yeteneklerinizi göz önünde bulundurmanızda yarar var.

Herhangi bir yeteneğinizden yararlanarak, hiç beklemediğiniz rakamları kazanabilirsiniz. Yazı yazmayı seviyorsunuz, dil bilgisine de hakimsiniz. O zaman bir gazetede köşe yazısı yazmaya ya da editörlük yapmaya başlayabilirsiniz. Bu şehirde iş bulmak, sandığınızdan çok daha kolay. Akıllı olun ve kendinizi geliştirin. Çok para kazanmak için, üniversite mezunu olmanız gerekmiyor. İnsanların en çok rağbet ettiği ya da ihtiyaç duyduğu sektörlerde iş bulabilir ve İstanbul gibi bir şehirde rahat bir yaşam sürebilirsiniz. “Yetiştirilmek üzere asistan aranıyor” ya da “yetiştirilmek üzere satış elemanı aranıyor” gibi ilanları da gözden kaçırmayın. Bir sektörde düşük basamaktan başlayarak, çok yüksek basamaklara kadar yükselmek mümkün.

ek iş istanbulda garsonluk bulistanbul i? ilanlar?

View the original article here

0 yorum: