4 Mayıs 2013 Cumartesi

Network Marketing İle Nasıl Para Kazanılır? | Online Kazanç Formülleri

OKF 250x250 Ad
Network Marketing’le para kazanmak aslında hepimizin bildiği ve farkında olmadan dâhil olduğu bir sistemdir. Bilmeden sisteme dâhil olanlar aynı bilgisizlikle insanların ön yargılarına neden oluyorlar. Bu sektörde bu ön yargılar nedeniyle hep para kaybedileceği düşünüyor ancak kaybedecek hiç bir şey yoktur. Network marketing tavsiye usulü satış sistemi dediğimiz bir sistemdir. Günlük yaşantımızda da insanlara kullandığımız ve beğendiğimiz ürünleri tavsiye ederiz ancak bundan para kazanmayız. Fakat tavsiye ettiğimiz ürünlerin üretici firmaları network marketing sistemi ile çalışıyorsa satışlarını artırmalarına yardımcı olduğumuz için bize para öder. Network marketing ne yasa dışıdır ne de kolay yoldan zengin olma yoludur. Kısa sürede çok paralar kazanmayı beklemeyin. Çalışacaksınız ve zamanla karşılığını alacaksınız. Sisteme yeni katılanların para vererek yükselttiği bir piramit sistemi değildir. Bu tarz yaklaşımlar sizi yanıltır. Kazanmanız için emek harcamalısınız. Network marketing sisteminde ürünler piyasa değerinde veya daha uygun fiyatlara alınır.
Network marketing sisteminde yaşınızın, cinsiyetinizin ve mesleğinizin bir önemi yoktur. En güzel yanlarından birisi budur. Bu sistemde başarının anahtarı insanlarla iyi ilişkiler içerisinde olmaktan geçer. Network sistemi ile internetten para kazanmak mümkündür. Kafanızdaki klasik yöneticilik sembolünü silin, çünkü network marketing klasik bir sistem değil. Bu yüzden de sistem içerisindeki hiyerarşide liderlerin yöneticiliği yol göstericilikten farksızdır. Amaç herkesin başarılı olmasıdır. Bu sistemle çalışırken ekip ruhunu hissedeceksiniz.
İyi ve esnek bir iletişimle başarının kapılarını ardına kadar açabilirsiniz. Tabii bunun yanında sistemle ilgili bilgi sahibi olmalısınız önce. Sistem hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan işinizi yapmaya başlamayın. Bu hem sisteme zarar verir hem de başarılı olamazsınız. Network marketing firmalarına Türkiye’de büyük örnekler vardır. Network marketing size ek gelir sağlar. Eğer başarılı olursanız asıl işiniz network marketing olabilir. Çalışmanızla geliriniz doğru orantılıdır. Çalıştıkça geliriniz de artar. Burada sizin ne kadar istediğiniz önemlidir. Bu sistem birçok katlı pazarlama yöntemidir. Kısa yoldan zengin olmayacaksınız ama çalışır ve çaba gösterirseniz zamanla çok para kazanabileceksiniz. Bu noktada motivasyonunuzu kaybetmemeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Ne kadar girişimci ve lider olursanız o kadar başarılı olursunuz.
network marketing nasıl para kazanılırpramit usulu para kazanmanetwork marketing den para kazanan insanlarnetwork marketing nasıl para network marketingte paranı nasıl kazanılır diyorsan tıkla

0 yorum: