14 Ağustos 2013 Çarşamba

SATIŞ ORTAKLIĞI KAYIT | XTİCARET KAYIT

Satış Ortaklığı - XTicaret




Günlük işinizden artan vakitlerde veya işte iken çay, yemek molasında elinize aldığınız laptop veya tablet pcden ek olarak para kazanmak isteyenler. Doğru yerdesiniz.

Günde 8-9 saat çalışarak evinizi geçindiriyorsunuz. Peki günde 2 saat çalışarak evinizi geçindirmek istemezmisiniz. Bilgisayar ve interneti kullanarak ticaret yapmaya ne dersiniz. Gözle görünür veya görünmez elle tutulur veya tutulmaz her şeyi internet ortamında satarak para kazanabilirsiniz. Hem de ne satıcıyı nede alıcıyı tanımadan.

satış ortaklığı
İnternet üzerinden yüzlerce üyesi olan firmalar sayesinde bunu yapmak hiç de zor değil. Satılacak ürünleri bile bu firmalar bulmakta ve ürün sayılarını, çeşitliliği çoğaltarak üyelerine ürünlerine tanıtmakta. Üyelere sadece kendilerine en uygun olanı, en rahat satabileceği ürünü seçmek kalır. Seçtikleri ürünü internet ortamında sitelerinde veya istedikleri heryerde reklamını yaparak (paralı reklam veya parasız reklam yaparak) yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz. Diyelim ki internette değilde normal olarak bir dükkanınız olsun, ürün satabileceğiniz, cadde üzerinde ne kadar müşteriniz olur sizce, ne kadar kişiye ürün tanıtabilirsiniz ve satabilirsiniz. Dükkanınız kalabalık bir yerde olursa en fazla 100 kişi gelir dükkanınıza, şunu da düşünmek lazım, kalabalık bir yerde dükkan açmanın kirası binlerce lira, bunun yanında vergisi ve günlük en az 8 saat dükkanınızı açık tutmak zorundasınız. Eleman çalıştırmak, elemanın maaşı, sigortası.
Ama internet buna benzemez, ne bir dükkan kirası, ne de eleman ihtiyacı, cebinizden bir kuruş ödemeden ürünlerinizi binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz. Ürün de bir arızamı meydana geldi, sizi ilgilendirmez. Çünkü müşteri sizi tanımaz. Satıcı da sizi tanımaz, dolayısı ile üründe herhangi bir arıza meydana geldiğinde kafanız rahat bir şekilde komisyonunuzu cebinize atarsınız. Gerisi satıcıyı ve alıcıyı ilgilendirir. Tek yapmanız gereken güvenilir, komisyonları zamanında ödeyen bir firma bulmakta.

xticaret
XTicaret bu sayılı firmalardan bir tanesi, yüzlerce ürünü mevcut ve halen artmakta. Güvenilir ve sizi ürün ve internetle yanlız bırakmayıp, ürünle ilgili nerelerde reklam verilir, reklam verirken nelere dikkat edilmeli ve bedava olarak nerelerde reklam verilebileceğinizi size anlatmaktadır. Size bedava olarak bir web sayfası tahsis etmektedir. Hazır olan şablonlardan bir tanesini seçerek ürünlerinizi web sayfanıza yerleştirebiliyorsunuz. Açıkçası işinizi çok kolaylaştıran bir firma.
Siz de günde 2 saat çalışmayla para kazanmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. XTicaret'in üyelerinden biri olun ve kazanmaya başlayın.

XTicaret firmasına kayıt için TIKLAYINIZ

0 yorum: