31 Ağustos 2013 Cumartesi

YOUTUBEA VİDEO YÜKLEYEREK PARA KAZANMAK


 
Youtubedan para kazanmak ister misiniz?
Hemde sadece video yükleyerek ,video yükledikçe reklam gelirleriniz artıyor.Google adsensenin Youtubea entegre edilmiş hali.Dünyada her gün 3 milyar insan video tıklıyor.
 
Tabii önce bilinmesi gereken bir şey var oda adsense hesabınızın olması. Eğer Adsense hesabınız yoksa para kazanamazsınız. Bunun içinde youtube üzerinden adsense başvurusu yapabilirsiniz. Zaten bir hesabınız varsa yapacağınız işlemler oldukça basit duruma geldi. Özellikle Youtube’nin Türkçe olması ile bu kolaylık daha da arttı.

youtube ile ilgili sorulan sorular

Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak legal mi ?
Ne yazık ki legal değl, ama legal olmasa bile youtube kanalınızı ABD’ye ayarladığınızda kazanmaya başlayabilirsiniz.
Youtube’den para kazanmak şimdilik legal değilse nasıl paramızı verecek ?
Aslında Türk yayıncılar önceden de bu sistemi kullanarak para kazanabiliyordu ancak çok kişi bilmiyordu. Fakat son zamanlarda youtube den para kazanmaya başlayanların sayısı artınca artık türkiyedede bu işten para kazanıldığı açıkça ortaya çıktı.
Youtube – Adsense Türkiye’de ne zaman açılacak ?
Adsense tarafından verilen bilgilere göre yakın zamanda bu kısım açılacak. Ancak ne zaman açılır bu konu hakkında kesin birşey söylemek zor.
Youtube videolarından para kazanırken Adsense hesabımın banlanma riskim olur mu ?
Adsense hala Türkiye’de aktif olmadığı için banlanma riskiniz tabiki var. Ancak telif haklarına uyduğunuz süre banlanma riskiniz az.
Youtube’dan telif hakkı limitimi doldurdum hesabım banlanır mı ?
Genelde bu durumlarda youtube kanalınız kapatılmaktadır. Ancak bazı durumlarda Adsense hesabınızın banlanmasıda söz konusu olabilir. Bu sebeblerin başında tıklamaya teşvik etme geliyor.
Hangi videoları yüklersem banlanırım ?
Aslında bir çok videonun telif hakları mevcut. Bunların başında muyap müzik hakları, diziler, maçlar, dizi capsleri, logosu bulunan videolar banlanma riskinizi arttırır.
Peki ne tür videolar yüklemeliyim ?
İşin aslına bakarsanız mümkün mertebe doğal olan ve kendinizin çekmiş olduğu videoları yüklemeniz menfaatiniz açısından çok daha iyi olur.

Youtube Para Kazanma Rehberi için TIKLAYIN

0 yorum: