5 Kasım 2013 Salı

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA | 2013 ANKET LİSTESİ

En Kolay İnternetten Para Kazanma Yolu…

Anket doldurarak para kazanılır mı? Evden çalışarak ayda 1000-1500$ para kazanabilmenin %100 yasal ve kolay yolu !
Evden Yapılabilecek En İyi İşler
Evden Yapılabilecek En İyi İşler
Anket doldurarak para kazanma, dünyada ve Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin çok kolay para kazanabileceği bir iş. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline geldi.
Sadece internetten doldurduğu anketlerle evinin geçimini sağlayan ev hanımlarını artık sıkça duyuyoruz. Anketle internetten para kazanmayı yeni duymuş okuyucularımız için şu işe bir açıklık getirelim.

Bu evden çalışma şeklini diğerlerinden ayıran faktörler nelerdir?

-Özel bir beceri gerektirmez.
-Web sitesi kurma derdi yok.
-Kimseyle Rekabet Etmezsiniz.
-Finansal bir risk içermez.
-Gideriniz yok.
-Herhangi bir ürün satmak veya stok tutmak yok.
-Çevrenizin geniş olmasına veya sosyal biri olmanıza gerek yoktur. Markalar size ne soruyorlar kendi fikrinizi söylersiniz.
-En güzelide başınızda bir patron yok. Evde çalışırsınız. (yada işyerinde boş zamanlarınızda)

Evde oturduğun yerden para kazanmak dedikleri bu işte. Anket doldurarak para kazanmak, evde sıradan bireylerin internetten para kazanması kapsamında, satış ortaklığı sisteminden sonra dünyada son yılların en popüler evden çalışarak internetten para kazanma yolu oldu. Çünkü her yaştan ve her kesimden, herkesin internet üzerinden para kazanabileceği bir yol. Hürriyet ve Posta gibi pek çok gazetede internetten para kazanmanın en iyi iki yolu “anket doldurma” ve “satış ortaklığı” olarak haber yapıldı.
Araştırma şiretleri de bunu istiyor zaten. Her kesimden insanların, ürünler yada hizmetler hakkında fikrini öğrenmek. Binlerce insanın bir hizmet yada bir konu hakkında düşüncelerini öğrenmek, pazarlama dünyasında paha biçilmez bir bilgidir. Para ödemelerinin en önemli sebebi de bu mantıktan doğuyor.
Bu evden para kazanma yolunu geçtiğimiz yıl ilk yazdığımda herkes çok şaşırdı. Neden bize para ödüyorlar? Pek çok kişi kazandığı ilk parayı alana kadar inanmadı. Şimdi aradan 1 yıl geçti ve inanılmaz bir pazar oluştu bile. Yurtdışından sonra Türkiyede de her geçen gün yeni bir araştırma şirketi açılıyor.
Bu iş tamamen yasal. Hem markalar, hem anketleri dolduranlar herkez kazanıyor. Büyük markalar yeni ürünler çıkarırken bu istatistiklerden hedef kitle belirliyorlar. Önemli olan sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil. Cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu firmalar için önemli. Yani kısaca profil bilgileriniz onlar için önemlidir. Anket soruları oldukça basit. Örnek bir anket görmeniz için yabancı bir anket şirketinden gelen 6$’lık türkçe bir anket davetini, kaydettik. Aşağıdaki videodan bir fikir sahibi olabilirsiniz.


Tam zamanlı çalışarak bu işten çok yüksek bir gelir elde edilebilir. Fakat çok kazanmak için, çok anket daveti almak gerekir. Çok anket daveti almanın yoluda olabildiğince fazla anket şirketine kaydolmak gerekir. Bir kaç adet şirkete profil bilgilerinizle kaydolup haftada 3-5 adet anket daveti beklemek yerine, 25-30 şirkete kaydolup çok daha sık anket alabilirsiniz. Tahmin edeceğiniz gibi ne kadar çok ve uzun anket o kadar para kazanmanız anlamına geliyor.
Tabiki her işte olduğu gibi anket doldurarak para kazanma işinde de herkesin atladığı bazı önemli noktalar var. Anket şirketleri herkese aynı anketi göndermez. Profil bilgilerinize bakarak, sizi ilgilendiren anketleri gönderirler. Örneğin bir çocuk bezi firmasının anket talebi olduğunu varsaydığımızda, bu anketi bekarlara göndermenin hiçbir getirisi olmayacak ve şirket o kadar kişiye boşuna para ödemiş olacaktır. Bu bağlamda şirketlere kayıt olurken yazdığınız profil bilgileri ve hobby alanları gibi bilgiler, para kazanabilmek için alacağınız anket davetlerinin sayısını doğrudan etkiler. Uzunca bir süredir anket doldurarak para kazanan bir arkadaşımız konu ile ilgli bir eğitim paketi hazırlamış. En çok kazandıran ve ücretsiz olarak kayıt  olabileceğiniz anket firmalarının listesi ve geniş bir eğitim için Anket Listesi Eğitim Paketine bir göz atın. Hem konu hakkında detaylı bir eğitim, hem de 100 den fazla anket başına para ödeyen şirketlerin listesini bulabilirsiniz. Ayrıca bizim seçtiğimiz bir kaç araştırma şirketine hemen kaydolmak ve para kazanmaya başlamak için En Çok Kazandıranlar makalesine bakın.

Parayı ödeyen firmalarda çok karlı bu işten…

Büyük markalar eskiden kamuoyunun görüşlerini bilmek için daha büyük paralar harcamasına rağmen yine istedikleri kadar büyük bir kitleye ulaşamıyorlardı. Bir anketör ne kadar anket doldurtabilir ki ?
İnternetten Para Kazanma HaberleriFakat şimdi tek bir tıklama ile milyonların ne düşündüğünü biliyorlar. Elbetteki böyle bir araştırmanın onlara belirli bir maliyeti olacaktır.  Markalar bu maliyeti anket doldurma sitelerine öderler. Anket siteleride paranın büyük bir kısmını anketlerini dolduran üyelerine öder. Fakat yinede markalar için online anket doldurma sistemi, eski sisteme göre daha düşük maliyetlidir ve milyonlara ulaşabiliyorlar. Bu yüzden anket doldurarak para kazanma yolları %100 yasaldır.

Özellikle anket doldurma işlerinde çalışan anketör öğrenci arkadaşlar çok iyi bilir, bir ajansa kayıt olursunuz, sizi açtıkları standın başına koyarlar, orada ya günlük bir para kazanır ya da çoğunlukla doldurtabildiğiniz anket başına parakazanırsınız. Hiç bu işlerinde çalışmamış olsanız bile sokakta yürürken, önünüzü kesip anket doldurma ricasında bulunan birileri olmuştur sanırım. Günümüzde ki anketle internetten para kazanmanın yolları ise bunun online şeklidir. Sokaklara düşmeden evden para kazanmak için süper bir fırsat.

Peki anketler nereye geliyor ? Nasıl dolduracağız ?


İnternetten doldurulan ankletlere ödeme yapan, ücretsiz olarak üye olabileceğiniz siteler bulunmakta. Anketlrin davetleri aşağıdaki resimde görüldüğü gibi mail adresinize size ödenecek ücreti de belirtilerek gönderilir. Bu şirketlere üye olursunuz ve anketler E-posta adresinize gelmeye başlar.
Gelen Anketler Mail Hesabınızda
Size düşen görev bu araştırmalara katılmak ve doldurduğunuz her anket için yaklaşık 3$ ile 25$ arasında bir kazanç elde etmek.
Doldurulan her anket için sizlere para ödediklerini göz önünde bulundurduğunzda, hem sosyal ve biraz daha elit kitleden kullanıcılar oluşturmak, hem de belirli yaş grubunu flitrelemek için bazıları üyeliğe sembolik bir ücret isteyebilir. Fakat genellikle üyelikler ücretsizdir.
Öncelikle sırf bu iş için yeni bir E-mail adresi açıyorsunuz. Ve bu mail ile sadece anket doldurma sitelerine kayıt olayorsunuz. 20-30 anket sitesine kayıt olduktan sonra mailiniz çok sayıda anketle dolmaya başlar.
Anketlerin ücret teklifleride  hemen yanında yazar. Yani teklifi beğenmezseniz hiç ankete başlamadan diğer ankete geçebilirsiniz. Örneğini yukarıdaki resimde görebilirsiniz.

Anketle internetten para kazanmak oldukça basittir. Çoğunlukla genel sorular sorulur.Örnek vermek gerekirse;

  • En sevdiğiniz aktiviteler nelerdir?
  • En son hangi tarihte bir bilgisayar satın aldınız ?
  • Ailenizde astım hastası olan var mı ?
  • İnternetten üzerinden alışveriş yapıyormusunuz?
  • En son internetten ne zaman alışveriş yaptınız?
  • Eviniz kendinize mi ait yoksa kirada mı oturuyorsunuz?
Bunlar gibi veya benzeri sorular sorulmakta. Elbette bu sorular anketi gönderen firmaya göre değişecektir. Firma sorularını mutlaka hedef kitlesi için merak ettiği talepler ve gereksinimler üzerine yoğunlaştıracaktır. Cevaplar bazen 4, bazen 8 şık olarak soruların altında sıralanıyor. Büyük markalar anketlerini tüm dünya dilllerinde hazırlıyor. Bu markaların anketlerin de dil seçeneğini Türkçe olarak seçip doldurabilirsiniz. Bazı orta ve küçük ölçekli markalar ise sadece ingilizce gönderiyorlar. Bu markaların anketlerini doldurmak için ingilizce bilmek şart değil. Çünkü cevaplar kısa ve net. Size uygun olan cevabı işaretleyebilirsiniz. Veya Google’ın çeviri hizmetini kullanarak ingilizce olan anketlerde yardım alabilirsiniz.
Hürriyet Para Kazanma Yollarını Yazdı

Peki nereden geliyor bu paranın kaynağı? Sırf Siz Fikrinizi belirtin diye mi para ödüyorlar?

Kesinlikle evet…! Sırf sizin fikirlerinizi öğrenmek için. Ama neden ? Bunun cevabı gayet açık ve net aslında.
Büyük firmaların pazarlama uzmanları ve firma yöneticileri stratejilerini ve ürün satışlarını hızlandırmak veya cazibeli kılmak için kamuoyunun fikirlerine, görüşlerine ihtiyaçları vardır. İnsanların arz ve taleplerini bularak yeni stratejiler oluştururlar ve odaklanmaları gereken pazarı direkt olarak anketlerini dolduran kişilerden gelen fikirleri değerlendirerek  belirlerler. Bu Süper bir pazarlama tekniğidir. Bizim de bir şirketimiz yoksa, bize düşen anketleri doldurup fikrimizi belirterek hem internetten para kazanma hem de bu firmalara yardım etmek.
Doldurduğunuz anketlerden yüksek ücretler kazanmak istiyorsanız ben ingilizce anketleri öneriyorum. Çünkü ingilizce anket doldurarak para kazandıran siteler de teklifler ücretler 35$ lara kadar çıkıyor. İngilizcem yok diye üzülmeyi zaten sorular 2-3 kelimelik basit sorular. Google toolbarın çeviri butonuyla bile doldurulabiliyor. Şıklar kendini belli ediyor zaten.

Peki bu anket doldurarak para kazandıran sitelerin bizden menfaati nedir?

Dünya üzerindeki bütün orta ve büyük ölçekli firmalar piyasaya yeni ürünler çıkarmadan önce piyasa araştırması yapmaktadır.  Yani anketlerle potansiyel müşterilerinin ön taleplerini toplamaktadır. Bu anketleri dışarıda, sokaklarda doldurtmak yüksek maliyetler gerektirdiği için artık internet üzerinden yaptırıyorlar.
İnternette binlerce anket firması var. İnternetten Anket doldurarak para kazanmak için bu anket firmalarina kayıt oluyosunuz.  Büyük firmaların doldurtmak istedikleri anketler mail adresinize geliyor.  Anket sorularını cevaplıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Hem siz evinize bir ek gelir kaynağı oluşturuyorsunuz, hem de firmalar düşük maliyetlerle binlerce kişiye anketlerini doldurtmuş oluyorlar. Açıkçası her iki tarafta halinden memnun. En çok kazandıran anket şirketlerinin bir listesine ve bu konuda detaylı bir eğitime ihtiyaç duyarsanız anket listesi eğitim paketine bir göz atın.

0 yorum: