5 Kasım 2013 Salı

YAZARAK PARA KAZANMAK | MAKALE BAŞI 20 TL

Makale Yazacak Editörler Aranıyor. Sadece 20 Dakikada Yazdığınız Bir Makale’den 10 TL Kazanın.  

yazarakparakazanma_element5İşe başladığınız ilk günden itibaren para kazanabileceğiniz bir meslek olsa nasıl olurdu? Yanlış duymadınız. Daha ilk gününüzde bile küçükte olsa cebinize para gireceğine garanti veriyorum. Yazarak Nasıl Kazanacağım? Ücretlendirme Nasıl Yapılıyor? gibi sorulara bu makalemde yanıt vereceğim.

Web Sitelerine Yazarlık ve Editörlük Yapın. Müşteri Bulma Sıkıntısı Yok, Sektörde Büyük Açık Mevcut.

İnternetin bu kadar fazla insan tarafından çok yoğun kullanıldığı günümüzde, birçok insan internetten para kazanmak için çeşitli yollara başvurmaktadır.
Bunu yapmak için çok farklı yöntemler olduğu gibi, yazdığınız yazılara para ödeyen siteler yada site sahipleri de vardır. İstediğiniz her konuda makaleler yazarak para kazanabilirsiniz. Müşterileriniz hazır.
 
Site sahiplerinin web sitelerinde çok sayıda editör ve yazarlar çalıştırmaları büyük maliyetler doğurduğu için artık web yayıncıları evlerinden çalışan makale yazarları ile çalışmayı tercih ediyor. Mevcut işinizi bozmadan, sadece boş zamanlarınızı değerlendirerek, evinizden hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz. Sermayesiz olarak yapacağınız bu iş, sadece bilgi ve emeğe dayalı bir iştir. Herhangi bir maliyeti yoktur.
İsterseniz tam zamanlı, isterseniz günde 1-2 saat zaman ayırarak veya çalışırken zaman bulduğunuz aralıklarda makale yazarlığı yapabilirsiniz. Gün boyu iş yerinde masa başında günü bitirmeye çalışan kişiler veya evde fazlasıyla boş zamanı olan ev hanımları, bu boş vakitlerinizi, nakite çevirin.
Yaklaşık 30 dakika da hazırladığınız bir makale içeriğinden 8 ile 15 TL arasında bir ücret kazanın. Tam zamanlı çalıştığınızda ise normal standartlarda çalışan birinden çok daha fazla kazanmanız mümkün.
Tamamen Türkçe içerikli olarak yazılarınızdan para kazanabileceğiniz, (ingilizce makalelere %40 daha fazla ödeme yapılmaktadır) özgün yazılarınızı herhangi bir tereddüt yaşamadan satabileceğiniz bir meslek bulunuyor. Zamanında benim de yazarlık yaparak para kazandığım bir meslek olan makale yazarlığı boş zamanı olan herkesin yapabileceği bir iştir.

Yazarak Nasıl Kazanacağım? Ücretlendirme Nasıl Yapılıyor?

Müşterileriniz sizden belirli konularda makaleler isteyecek ve siz istenen konuda makaleler üreteceksiniz. Ürettiğiniz makalelerin kaç kelime olduğunu hesaplayarak ödemeyi kelime başı hesaplayarak alacaksınız. (Word programı otomatik kelime sayısını hesaplıyor) Fakat işe almadan önce kelime başı ne kadar ücrete çalıştığınızı müşteriye belirtmeniz gerekir. Müşteri bulma sıkıntısı kesinlikle yok. Sektörde bu konuda büyük bir açık var.
İnternette binlerce web sitesi bulunuyor. Bununla birlikte milyonlarca kullanıcı da her gün Google gibi arama motorlarını kullanarak bir şeyler arıyor ve arama sonuçlarında aradığı cevaba en uygun makaleyi bulmak istiyor. Web site sahipleri, ancak makale yazarları ile bu ihtiyaca yetişebilir. Bu da yazarak para kazanmak isteyenler için büyük bir gelir fırsatı yaratıyor. Sadece yazı yazarak hızlı bir şekilde sıcak para kazanmak istiyorsanız, makale yazarlığı aradığınız gelir modeli olabilir.

Herhangi Bir Tecrübe Gerektirmez

Makale yazarı olmak için büyük bir tecrübeniz olması gerekmez. Sadece kaleminizin biraz iyi olması yeterlidir. İsterseniz kendinize bir sektörel konu belirleyip sadece bu konularda makaleler yazabilirsiniz. Örneğin ben sadece internetten para kazanma ile ilgili makaleler yazarım. Şuanda okuduğunuz bir makaledir. Fakat ben makalelerimi satmıyorum, gördüğünüz gibi kendi web sitemde yayınlayarak her gün binlerce kişiye ulaşma imkanı buluyorum. Şuanda okuduğunuz bu makale yaklaşık 500 kelimelik bir makaledir ve konuyla ilgili sitelere satışı 10 TL civarıdır.

3 Farklı Strateji Var

1- Anlaşmalı olduğunuz web sitesinde sürekli yazı yazarak editör olun ve makale başına para kazanın.yazarakparakazanma_element4
2- Bağımsız çalışarak çeşitli konularda makaleler oluşturun ve makale alım ilanı açan web site sahiplerine makalelerinizi kelime başı ücretlendirerek satın.
3- Makalelerinizi satmayın. Bir web sitesinde yazılarınızı yayınlayarak arama motorlarından gelecek ziyaretçilere reklam gösterimi ile reklamlardan pasif gelir elde edin. Pasif gelir bir süre sonra çalışmadan da gelecek kazançtır.
Herkes kendine göre bir konuda editörlük yaparak para kazanabilir. Örneğin çocuk gelişimi konusunda makaleler yazan bir ev hanımı bu makalelerini ilgili sitelere satabilir. Veya bir kaç konuda birden yazı yazarak çeşitli sitelerde yazarlık yapabilirsiniz.
Müşterilerinizin (genellikle web site sahipleri) ihtiyacı olan konularda ürettiğiniz makaleleri çok hızlı bir şekilde satarak paraya çevirebilirsiniz. Tek sermayeniz bilgisayarınız’dır.  Her insanın kendi ilgi alanı dâhilinde ve bilgi düzeyinde yararlı yazılar yazabileceğine inanıyoruz. Yazarlıkta kariyer, uzmanlık ya da isim gibi kriterler aranmıyor. İnsanların bilgi birikimini dilediğince paylaşabilmesi için eşit koşullar var.
Müşteri edinme yolları, paranızı güvenli bir şekilde nasıl tahsil edeceğiniz gibi bilgiler için buraya tıklayın ve önce küçük bir eğitim alın.

0 yorum: