14 Aralık 2013 Cumartesi

EVDEN YAZI YAZMA İŞİ | YAZİTÖR İLE PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

Evden Yazı Yazma işi - Ev Hanımları, Emekliler, Öğrenciler… Herkes yapabilir. Yazı yazmak kadar kolay bir iş. Evden internetten yazı yazarak kazanç sağlamak istemez misiniz?

Akıllı mobil cihazınız mı var; otobüste, yolda, okulda, teneffüste, molada yazı yazarak para kazanmak mı istiyorsunuz? İşte tam da size göre bir iş.

Yazitör STARTER içeriğinde neler var?

Yazitör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) aldığınızda temel olarak bu bilgilere sahip olacaksınız:

* 28 Sayfa Yeni Başlayanlar için dijital doküman
* Adım adım Yazitör nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları
* Site-blog açmak, reklamlar ve reklam yerleşimi
* Kolay, basit, anlaşılır anlatım diliyle sunum
* Taktikler
* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus
* Ve daha fazlası…

Kaybedecek bir şey yok!
Ürün % 100 GARANTİLİDİR.
En Çok Sorulan Sorular ve Yanıtları:

Yazitör Nedir?

Temel internet ve bilişim bilgilerini kullanarak yazı yazma yeteneğini kazanca dönüştüren kişilere verilen isimdir.

Neden Yazitör denmektedir?

Yapılacak çalışmanın %90'ı yazı yazmak olduğundan bu isim verilmektedir.

Yazitör STARTER Nedir? TIKLA

Yazitör olmak için başlangıç eğitim seti adıdır. Yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? Hangi konularda yazı yazılacak? Bu detayları bize kim verecek? Gibi aklınızdaki sorularınıza yanıtı Yazitör Starter eğitim seti veriyor.

Ödemeleri Nasıl Alacağız?

Öncelikle belirtelim ki; bu işte kendi patronunuzsunuz yani işinizi kendi adınıza yapıyorsunuz. Ödemelerinizi de kendi adınıza banka hesabınıza her ay düzenli olarak almaktasınız.

Ödemeyi kim yapıyor?

Ödemelerinizi, arama motoru Google yapıyor.

Hatırlarsınız öğretmenlerimiz bizlere kompozisyon yazdırıyordu. Aslında bu çok önemli bir şey; siz kelimelerinizle hayata bir ürün ve bir değer sunuyorsunuz, bir sanat yapıyorsunuz. Örneğin bir yemek tarifi dahi yazsanız hayat sizden bir şeyler kazanıyor.

Evet işte GOOGLE da, dünya genelinde hemen herkesin tercih ettiği, bulmak istediğimiz her bilgiyi üzerinde aradığımız Google, sizin bu ürününüzün yani yazılarınızın karşılığını veriyor. İnternette ürettiğiniz yazılar, görseller tüm içerik google'ın bilgi dağarcığına giriyor ve arama yaparak insanlar bunlara ulaşabiliyorlar.

Google da bu içerik oluşturan yazıların karşılığını nakit olarak banka hesabımıza yatırıyor. Nasıl? Yazitör Starter Eğitimi içinde bu konun detayı anlatılmaktadır.

0 yorum: