25 Aralık 2013 Çarşamba

İNTERNETTEN KESİN PARA KAZANMA YOLU | MASTERKAZANÇ GERÇEĞİ


Satış ortaklığında para kazanabilmek için birden fazla şartın bir araya gelmesi gerektiği bir gerçektir.
Ama ne var ki, satış ortaklığı yapma gayretinde olan bir çok kişi, işin bir sahasında başarı gösterirken farklı diğer bir bölümünde hatalar yapıyor.
Unutmadan şunu ifade etmem gerekir ki, satış ortaklığı yapabilmek için (özellikle sermayesiz bir biçimde) birden fazla şartı başarılı bir şekilde yerine getirmelisiniz.
Blog oluşturma
Satış potansiyeli yüksek olan ürünler bulma
Blogunuzu google arama sonuçlarında üst sırlara çıkartma (seo)
Etkili ve ikna edici satış yazısı yazma
Yazı içerisinde doğru materyalleri doğru bir biçimde kullanma (reklam araçları, videolar vb.)
Bu anlattıklarım başlagıçta kolayca halledilebilir konular gibi görülse de, bütün detayların eksiksiz bir biçimde yerine getirilmesi gerekiyor.
Blog oluşturma (ücretsiz blog oluşturma), önceki yazılarımızda ve resimli anlatımlarımıza da bahsettiğimiz gibi oldukça basit bir kaç işlemle halledilebilecek bir iştir. Ama blogunuzu kazançlı bir bloga çevire bilmeniz için bunlar haricinde dikkate alınması gereken çok ince detaylar vardır.
Mesela ilk ayarlar
Sonra ki derslerimizde ayrıntılı bir biçimde yer vereceğiz.
Kısacası blog oluşturma sürecinde işimiz, seo (arama motoru optimizasyonu) uyumlu bir alanadı ve başlık seçimi ile başlar.
Sonrasında ise yapacağımız ilk ayarlardan birisi blogunuza etkili bir açıklama eklemektir. (Bunu yönetim panelimizde ayarlar bölümünden yapıyoruz)

Etkili Başlık ve Açıklama eklemenin önemi;

Blogunuzun başlık ve açıklaması, blogunuz da gösterildiği gibi arama sonuçlarında sıralanırken, sonuçları içerisinde gösterilen bölümlerdir.
 etkili başlık ve açıklama
google arama sonuçları

Blog başlık ve açıklama kısımları, ziyaretçileriniz için oldukça ilgi çekici olmalı.
Ziyaretçileriniz konunuzla ilgili daha google araması yaparken ilk ziyaret ettikleri bloglar konu ile ilgili ama ilgi çekici başlığı olan ve açıklaması ile de daha çok ilgi uyandıran bloglardır.
Not: Ben satış ortaklığına yeni başladığım zamanlarda konunun ciddiyetinin pek farkında olmadığım için gerek başlık ve gerekse açıklama olarak pekte ilgi çekici olmayan seçimler yapıyordum. Ve blogum google aramalarında ilk sayfada olmasına rağmen pek ziyaretçimin olduğu söylenemezdi. (Günlük ortalama 20 kişi geliyordu)
Sorunun tam olaran neden kaynaklandığını anlamadığım için bir süre böyle devam ettim. Ama bir süre sonra blogumu analiz ettiğimde blogumun google arama sonuçlarında günlük 400 gösteriminin olduğunu fark ettim.
Bu ne demek?
Günlük benim konumla ilgi arama yapan kişilerde 400 kişi, arama sonuçlarına blogumu görüyor ama bu 400 kişiden sadece 20 kişi tıklayarak bloguma geliyor.
(Etkili, ilgi çekici başlık ve açıklama oluşturmanın önemini şimdi kavrayabiliyormusunuz )
Evet arkadaşlar bu bahsettiğimiz sadece küçük ama oldukça önemli bir detaydır.Daha sonraki yazılarımızda,
ürün ve pazar bulma,
Uyumlu, etkili ve seo uyumlu makalele başlıklığı yazma,
Ve doğru etiketler seçme
gibi konulara yer vereceğiz.

Master kazanç eğitimlerinde bu konu ile ilgili neler bulacaksınız?

Özellikle etkili ve ikna edici satış yazısı yazma teknikleri bu alanda başarılı olabilmek için olmazsa olmaz detaylardır. Master kazanç eğitim setinde bütün konularda olduğu gibi bu konuda da kapsamlı ve videolu eğitimler bulacaksınız.
master kazanc indir

0 yorum: