8 Aralık 2013 Pazar

ONLİNE ANKETLERLE PARA KAZAN | ANKET BAŞI 75 DOLAR

Online para kazanmanın yasal ve düzenli bir yolunu mu arıyorsunuz? Belki de harcayacak ekstra paranız olsun istiyorsunuz ya da faturalarınızı ödeyecek kadar bir para. Neye ihtiyacınız olursa olsun bir kaç anket doldurarak para kazanmak oldukça kolay


Online para kazanmanın yasal ve düzenli bir yolunu mu arıyorsunuz? Belki de harcayacak ekstra paranız olsun istiyorsunuz ya da faturalarınızı ödeyecek kadar bir para. Neye ihtiyacınız olursa olsun bir kaç basit anket doldurarak para kazanmak oldukça eğlenceli ve kolay olacaktır.
Hatta, fatura karşılamaktan biraz daha fazlasını kazanma imkanınız olacak. Ancak anket doldurarak para kazanmanın en güzel yanı bu işi herhangi bir boş zamanınızda yapabilecek olmanız. Yani bir kaç dakikanızı veya saatinizi ayırarak para kazanabilirsiniz.
Başlamak da çok basit ve ücretsiz. Bir kere doğru anket firmalarına üye olduktan sonra tek yapmanız gereken e-posta adresinizi kontrol edip yeni gelen anket soruları var mı diye bakmak, gelen anketteki boş bırakılan yerleri doldurmak ve anketi tamamlamak.
Hemen başlamak istiyor musunuz? Bu siteyi ziyaret edin ve doğru anket firmaları hakkında bilgilere hemen ulaşın. Hemen başlamak için tıklayınız.
Birilerinin size görüşleriniz için neden ödeme yapacağını merak ediyorsanız okumaya devam ediniz. Anket doldurarak para kazanmanız için oldukça gerçek bir sebep bulunmakta.
Sayısız firma ki bunların içerisinde uluslararası çok büyük dev organizasyonlarda olmak üzere amansızca hedef kitlelerinin neleri istediklerini öğrenmeye çalışıyorlar. Ve bu büyük pazar araştırması için oldukça yüksek miktarlarda para ödemeye de hazırlar.
Ama ortada bir problemleri var ki bu da tüketici kitlelerine nasıl ulaşacaklar. Bu sorunu çözmek için de anket firmalarını kiralıyorlar. Anket firmaları, tüketici kitlesine, firmanın hangi ürünlerini beğendikleri, gelecekte hangi ürünlere ihtiyaç duyacakları, insanları alış veriş için nelerin harekete geçireceği v.b. konularda bilgi sahibi olabilmek için çeşitli anket soruları gönderiyor.
Ve siz de bu firmalara bir kere üye olduğunuzda, bu büyük pazar araştırmasının bir parçası oluyorsunuz.
Ödeme almakla kalmıyorsunuz, büyük firmaların yeni ürünleri daha mağazalarda yerini almadan çok çok önce, bu fantastik ürünler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Hatta, gişe rekoru kırması muhtemel sinema filmlerinin adı daha ortada yokken, siz fragmanlarını izleyebiliyorsunuz. Ve en güzel yanı, tabii ki bu emeğiniz için ödeme alıyor olmanız.
Bir anket firması için pazar araştırması hakkında en doğru ve en hızlı bilgiye ulaşmanın en doğru ve kolay yolu, tüketiciye doldurduğu anket başına ödeme yapması. Ve ister inanın ister inanmayın, doldurduğunuz anket başına size bir kaç dolar ödeme yapmaları, diğer bütün anket yöntemlerinden çok daha ucuza maliyetli oluyor bu firmalar için.
Yeni bir kola firmasının tutulmayan ürününü düşünün. Ne kadar büyük bir felaket ve zarar olmuştu bu firma için. Oysaki tek yapmaları gereken, ürünü piyasaya çıkarmadan önce tüketiciler üzerinde uygun bir pazar araştırması yapmalarıydı ve bu araştırma doğrultusunda tüketici isteklerini göz önüne alarak ürünü çıkarmalarıydı.
Ama yapmadılar. Firma, ilginç bir şekilde en iyi ürünün ne olduğunu bildiğini düşündü ve cidden çuvalladı.
Yani, anketler firmalar için hayati öneme sahip ve size ödeme yapmalarına da oldukça değer. Neden, biz de anket doldurarak para kazanmayalım ki?
Şu anda, muhtemelen bu firmalar ile nasıl temasa geçip üye olacağınızı ve düşüncelerinizi, görüşlerinizi paylaşarak nasıl para kazanabileceğinizi düşünüyorsunuz.
Tek yapmanız gereken, doğru ve ödeme yapan firmaları bulmak ve üye olmak. Bunun en kolay yolu, sizin ve benim gibi bu işi yapmayı düşünen kişilere hangi anketlerden en çok para kazanabileceğinizi öğreten bir kaynağa ulaşmak.
Sizin için interneti taradık ve en uygun kaynağı bulduk. Bir kaç dakika içerisinde üye olup anket firmalarından para kazanmaya siz de başlayabilirisiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
Anket doldurarak para kazanmak zor mu?
Kesinlikle değildir. Yapmanız gereken e-posta adresinize gelen basit sorulara cevaplar vermek veya boş bırakılan yerleri doldurmak, ve firmaların pazar araştırmasının bir parçası olarak bu işten güzel bir ekstra gelir elde etmek.
Doğru ve güvenilir anket firmalarını nasıl bulurum?
En doğru ve güvenilir siteleri, size gösterecek bir kaynak ile başlayabilirsiniz. Bu bilgilere sahip olduktan sonra ne kadar kazanacağınız tamamen sizin hangi sitelere üye olmanıza bağlı. Şahsen bizim görüşümüz ne kadar fazla siteye üye olursanız o kadar çok kazanacağınız yönünde.
Bazı siteler üyelerine para öderlerken, bazı siteler ise ürün indirimi veya bonus puan şeklinde ödeme yapıyorlar. Daha önce de belirttiğimiz gibi gerçek para ödeyen sitelere ulaşabilmeniz için önerdiğimiz kaynak ile bu işe başlamak en doğrusu olacaktır.
Sistem nasıl işliyor?
İlk önce kaynağı alıyorsunuz. Daha sonra gerçek ödeme yapan anket firmalarının listesine ulaşıyorsunuz. Kaynakta, bu firmalara nasıl üye olacağınız, ödeme alımlarınız detaylı bir şekilde anlatılmakta.
Daha sonra listedeki sitelere üye oluyorsunuz. Bilgilerinizi doğru bir şekilde giriyorsunuz. Ve mailinize anketler gelmeye başlıyor. Doldurduğunuz anket başına ödeme alıyorsunuz.
Bütün anket firmaları para ödüyor mu?
Hayır hepsi ödemiyor ama kaynakta gerçek para ödeyen firmaları bulabilirsiniz.
Ne kadar para kazanabilirim?
Bu tamamen doldurduğunuz anketlerin değerleri ile alakalı. Kimi anketin fiyatı 5 dolar iken başka bir anket 50 dolar olabiliyor. Ülkemizde bazı ev hanımları bu işten ayda 1500 ile 2000 dolar arasında para kazanıyorlar. Kilit nokta doğru anket firmalarına ulaşabilmekte.
Anketlere istediğim zaman cevap verebilir miyim?
Tabi ki istediğiniz zaman cevap verebilirsiniz. Ancak şunu unutmamalısınız ki her anketin bir doldurulma kotası var ve sizin gibi başka kişiler de anketle kazanıyorlar. Firma genelde anketi bu kotadan daha fazla kişiye gönderir ve çok geç kalırsanız belki anketin süresi bitebilir. En hızlı kazandıran yöntem gelen anketleri hızlı bir şekilde doldurmaktır.
Bilmem gereken başka bir şey var mı?
Başlarken daha önce kullanmadığınız yeni bir email adresi kullanmaya özen gösterin. Mail kutunuza pek çok anket maili gelecek ve bunların normal kullandığınız mail adresinize gelmesi küçük bir kargaşa yaratabilir. Bu şekilde, kişisel maillerinizi anket mailleri ile karıştırmamış olursunuz. Ve yüksek ücretli bir anketi de gözden kaçırma riskine girmemiş olursunuz.
Nasıl başlayabilirim?
Hemen başlayın ve anket doldur para kazan devrimine sizde katılın.

0 yorum: