2 Eylül 2014 Salı

BORSA KOÇU İLE HİSSE BULMA ÖNERİLERİ



Ülkemizde yatırım araçlarından olan borsada sadece belli bir kesim para kazanmaktadır.Bunun haricindeki insanlar borsadan oldukça yüklü miktarlarda zara eden insanlar bulunmakatadır.Bu durum borsada birikminiz olan paranızı nasıl yön vereceğini bilmekle alakalıdır.
Şunu bilmenizi isterim ki borsadan para kazanmak için öyle yüklü paralarla borsada yatırm yapmaya gerek yoktur.Burada bilinenin aksine birikiminiz olan paranızı nasıl yatrım da değerlendirmeyi bilmeniz ile alakalıdır. Bu sizin yanılacağınız en büyük yanılgıdır.Borsa da yatırım yapıp para kazanmak bana göre borsada paranıza yön vermeyi bilmekle alakalıdır.
Yoksa büyük paralar yatırıp zarar edenler kişilerin sayısıda oldukça fazladır.Şunu söyleyebilirim ki borsa da küçük paralarla borsa girip paralarını katlayanlar olduğu gibi,büyük paralarla girip zara edenlerde bulunmaktadır. Onun için borsada yatırı yapmak istiyorsanız ne kadar paranız olduğunun önemi yoktur.

Önemli olan paranızın nasıl kullandığınız ile alakalıdır.Borsada paranızı hangi hisse senedine yatırdığınız sizin borsada başarılı olmanızı sağlamaktadır.Borsada birikiminiz olan para ile kısa vade para kazanmayı seçmemek en doğsu olanıdır.Çünkü borsada kısa vadede para kazanmak için atacağınız her adım sizleri zararın eşiğine götürür.
Tabi burada kısa vadede yatırım yapmak yerine uzun vadede hangi hisse senedine yatırım yapacağınızı bilmek çok önemlidir.Yoksa hangi hisse senedine paranızı uzun vadede yatrım yamanız da çözüm olmayabilir.Çözüm olan paranızı hangi borsa senedine yatırım yapacağınızı bilmek bilmeniz ile alakalıdır.
İişte kitabın yazarı sizlere borsad hangi borsa senedine para yatırmanız gerektiğini ,uzun vade,orta vadede nasıl paranıza para kazandırdığınızı göstermektedir.Onun için borsada yatrımınızı borsa koçu dijital eğitim seti ile başlamanızı öneririm

0 yorum: