17 Ocak 2016 Pazar

IQ OPTİON İNCELEMESİ 2016

IQ OPTİON İNCELEMESİ

 
01:07

iOption İncelemesi

iOption Hesabı Aç

iOption Hakkında

iOption İncelemesi
iOption™, ikili opsiyon ticareti için profesyonel, etkin ve kullanıcı dostu bir platform sunarken amatörlerden profesyonel yatırımcı ve kuruluşlara kadar uzanan her kesimden yatırımcıya gerçek zamanlı ikili opsiyon işlemleri yapma olanağı sağlar. Önceden ticari deneyim sahibi olmanız gerekmez. iOption, hisse senetlerinden forex’e kadar birçok yatırım ve varlık çeşidi sunmaktadır.
Kişisel Hesap Yöneticisi, ticaret yaparken mükemmel seviyede bir hizmet almanızı sağlamak için telefon, e-mail ve canlı sohbet uygulaması aracılığıyla sizinle yakından ilgilenir.

Bilgi ve Eğitim

iOption, hem ikili opsiyon ticaretine yeni başlayanlar hem de profesyonel yatırımcılar için demolardan ileri yatırım stratejilerine ve risk yönetimine kadar birçok bilgiyi edinecebileceğiniz bir Bilgi Merkezini bünyesinde barındırmakta.
Bilgi Merkezinin gelişiminin bir parçası olarak iOption, yatırımcılarımıza müsait olduklarında iOption dahilindeki kişisel bir eğitimci ile daha kapsamlı Bire Bir Eğitim alma olanağını sağlayacaktır.

İşlem Platformu

Tüm ikili opsiyon şirketlerinde olduğu gibi iOption’ın işlem platformu ile dünyanın her yerinden güvenli bir şekilde işlemlerinizi yapabilirsiniz. iOption işlem platformu, piyasadaki en yüksek ödeme tutarlarıyla birlikte en yeni teknolojileri ve ileri yatırım araçlarını bünyesinde barındırmak adına sürekli olarak güncellenmektedir.
iOption, işlem platformunda mükemmel bir ticaret deneyimi yaşayabilmeniz için devamlı surette teknolojisini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Risk Yönetimi ve Yatırım Araçları

iOption, piyasaları izlemek ve piyasada bulunan yatırım fırsatlarıyla ilgili olarak müşterilerimizi kısa mesaj(sms) veya e-mail yoluyla bilgilendirmek için yepyeni bir Sinyal ve Uyarı sistemini test etmekte ve beta aşamasında bu hizmeti sağlamaktadır.
Sinyal ve Uyarı sistemine ek olarak yatırımcıların en yeni grafikleri ve ihtiyaç duydukları tüm geçmiş verileri temin edecek olan yeni bir tablo ve grafik hizmeti de test edilmektedir.
iOption risk yönetimi araçları Yatırım Koruma, Opsiyon Uzatma ve yeni Beni-Satın-Al araçlarını kapsamakta olup, bunların tümü yatırımcıya, risk ve zararını sınırlandırma ve zarardaki bir yatırımı kazanç getiren bir yatırıma dönüştürmek üzere, piyasa tepkilerine bağlı olarak yatırımını değiştirme olanağını sağlamak için geliştirilmiştir.
Yeni web sitesinn faaliyete geçmesi ile birlikte iOption, birtakım yeni yatırım türlerini de uygulamaya koyacaktır. HızlıYatırımı (SpeedTrading) ve profesyonel yatırımcılar için yatırım aracını, kendi risk ve kar seviyenizi seçebileceğiniz yeni nesil bir yatırım aracı olan Akıllı Opsiyonları(SmartOptions), piyasaya giriş zamanı ile saatini ve vade sonu gününü belirleyebileceğiniz daha sonrasında ise sistemin ödeme tutarını hesaplayıp işleme girmenize olanacak sağladığı Gelecek Opsiyonlarını(FutureOptions).

iOption Ekran Görüntüleri

Ödüller, Bonus Promosyonlar ve Yeni Ayrıcalıklı Müşteri Sınıfımız

iOption Müşteri Hizmetleri
iOption gerek promosyonlar gerekse başarılı yatırımlar için hediyeler olmak üzere müşterilerine özel programlar ve ödüller sunmaktadır.
Kısa bir süre önce iOption, özel yatırımcılar için seçkin bir sınıf olan Ayrıcalıklı Sınıf uygulamasına başlamıştır. Bu hizmet sınıfı, kişisel hizmette doruk nokta olarak da tanımlanabilir. Bu hizmeti farklı kılan ise, bu ayrıcalıklı sınıfın satın alınamıyor olmasıdır; yani hesabınıza büyük miktarda para yatırmanız bu hizmet sınıfına girmenizi sağlamayacaktır. Her Hesap Yöneticisi müşterisine bu hizmeti önermek zorundadır; söz konusu sınıfa giriş bir çok etkene bağlıdır, örneğin yatırımlardaki başarılar, yatırım stratejileri, kazançlar ve para yatırma geçmişi gibi.
Bu hizmet sınıfı yalnızca piyasadaki en iyi yatırımcılar için ayrılmıştır. Ayrıcalıklı üye olarak belirlenmeniz sizi kendi sınıfınıza yerleştirir.

Müşteri Desteği ve Hesap Yönetimi

iOption™, tüm işlem seansı boyunca müşterilerinin her türlü talebinde yardımcı olan bir destek ekibini sizin için hazır bulundurmaktadır. Yüksek seviyede eğitimli profesyonel Hesap Yöneticileri, eğitmenleri, müşteri hizmetleri, birebir uzman ve destek personelleri yatırımcılarına en yüksek hizmet kalitesini sağlayabilmektedirler.

iOption İncelemesi Sonucu

iOption İncelemesi
iOption, mükemmel müşteri hizmeti ve güvenli yapısıyla bizlerin takdirini kazandı. Ek olarak, vermiş olduğu taahhütler ile tamamiyle güvene dayalı bir müşteri ilişkisi kurma yolunu seçmiş. Bu sebepten dolayı yapmış olduğunuz yatırımların tutarına bakmaksızın tüm yatırımcılarına oldukça fazla ilgi göstermekte.
Teknolojiyi yakından takip etmesi, yatırımcılarına kaliteli ve güncel data sunması ve kusursuz işleyen ticaret platformu iOption’ı tercih etmeniz için bile oldukça iyi gerekçeler.
İkili Opsiyon Rehberi olarak siz değerli yatırımcılarımıza iOption’ı kesinlikle öneriyoruz.

0 yorum: