15 Ekim 2010 Cuma

KOPEKBALIĞI TEKNİĞİ ALANLARIN YORUMLARI

Bursa’dan Kemal İnan yorumunu gönderdiğinde kitabı alalı bir ay olduğundan bahsediyor. 25.05.2010 aldığı BJKAS hisselerini 8 gün sonra Borsada Köpek Balığı Tekniği’nin sat dediği yerden 4,28’den satarak %18 para kazandığını, o zamana kadar hiç para kazanamadığını ve en son 9,10’dan AFMAS aldığını söylüyor. AFMAS bugün 10 TL.

Yıllardır borsada alım satan Ankara’dan Aydan Şengül çok krizler gördüğünü birikimlerini kaybettiğini ama hiçbir zaman Borsada Köpek Balığı Tekniği kitabını aldıktan sonra kazandığı kadar kazanmadığını söylüyor. 3 haftada kitaba verdiği paranın 100 katını yani 8900 TL kazandığını söylüyor.

İstanbul’dan Seda Sancar ise Borsada Köpek Balığı Tekniği ile 1,36’dan BISAS hissesi aldığını 3 haftadır elinde tuttuğunu ve o zamanki fiyatının 1,74 olmasına rağmen Borsada Köpek Balığı Tekniği sat diyene kadar satmayarak elinde tutacağını belirtiyor. BISAS bugün 1,53’te. Yorumu gönderdikten sonra bugüne kadar geçen zaman zarfında satıp satmadığını bilmiyoruz.

İzmir’den Bülent Deniz bu işin bu kadar olay olmasına rağmen neden yıllarca yanlış yerden alım satım yaptığına şaşırarak şimdi Borsada Köpek Balığı Tekniği ile hisse senetlerini ne zaman alacağını bildiğini söylüyor.

Döviz alıp satan ve borsaya da ilgi duyan İstanbul’dan Hüsesyin Seçici, EUR/USD paritesine Borsada Köpek Balığı Tekniğini uygulayarak güzel sonuçlar verdiğini görmüş ve bu teknikle doların bir iki aylık yönünü tahmin edebildiğini söylüyor.

24.06.2010 Akhisar’dan Cumhur Ali Öz sitedeki AFMAS yorumundan sonra AFMAS’ın tavan yaptığını söyleyerek
Borsada Köpek Balığı Tekniği kitabının yazarını ve müşterilerini tebrik ediyor.

24.06.2010 Uşak’tan Aslan Kocatepe Ömer ismindeki arkadaşı ile küçük yatırımcı olduğunu
Borsada Köpek Balığı Tekniği Kitabından önce aldığı USAK, RANLO, FFKRL gibi hisselerin tamamının zararda olduğunu Borsada Köpek Balığı Tekniği tekniğine güvendiğini ve bu sistemin altın madeni değerinde olduğunu söylüyor. İki yıldır bir hisseden kazandığının daha fazlasını başka bir hisseden kaybederek sürekli zararda olduğunu belirtirken kitaba verdiği parayı helal ederek Borsada Köpek Balığı Tekniği ile kazanacağına inanıyor.

30.06.2010 İzmir’den Mehmet Güven beş yıldır duyum peşinde koşarak borsada işlem yaptığını ve bu duyumların hepsinin boş olduğunu ve bu duyumların yükselen hisselerde mal satmak için yayıldığı için çok büyük zararlara yol açtığını söylüyor.
Borsada Köpek Balığı Tekniği sistemini yen kullanmaya başlamış. Sistemin size seanslık, günlük, haftalık, aylık ve yıllık grafiklerle kısa, orta ve uzun vadede nereden alınıp satılacağını basit uygulamalarla göstererek öğrettiğinden bahsediyor. Öğrendikçe çocuklar gibi mutlu olan Mehmet Bey, satış sonrası yardım için Borsada Köpek Balığı Tekniği yazarına teşekkür ederken kitabı balık yemeği değil balık tutmayı öğrettiği için herkese şiddetle tavsiye ediyor. Şiddete karşıyız o yüzden nazikçe tavsiye ettiğini varsayalım.

30.06.2010 Aydın Nazilli’den Ramazan Büyükelyas borsaya bir kaç gün önce başlamasına rağmen
Borsada Köpek Balığı Tekniği ile birçok konuda fikir yürütebilir hale geldiğini belirtiyor. Kesişmeleri yorumlayabildiğini, senetlerin geçmişine baktığında Borsada Köpek Balığı Tekniği’nin yeterince işe yaradığını gördüğünü ve zararın neresinden dönersek kardır mantığı ile bundan sonrasını kurtaracağını söylüyor.

0 yorum: