14 Ekim 2010 Perşembe

KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ YAZARINDAN AÇIKLAMA

Borsada KöpekBalığı Tekniği Kitabının yazarından açıklama…
Öncelikle belirtmek isterim ki biz bu yola çıkarken bu kadar ilgi ve bu kadar zarar görmüş küçük yatırımcının olacağını tahmin etmiyorduk.
Sadece tecrübelerimizin ve kullandığımız tekniğin birilerine daha faydası olsun diye düşündük.  Ama msn ve mail olarak gördüğümüz dinlediğimiz hayat hikayeleri ne derece doğru bir iş yaptığımızı bize gösterdi.
Tekniğimiz bize trend değişimi yapacak senedi kısa orta ve uzun vadede öncü sinyal ile bulmamıza imkan veriyor. MSN’den izlenimlerimizde yatırımcıların çoğunun haber veya tüyo ile hep yalnış yerlerden alım ve satım yapmaktan kaynaklanan zararlarını gördük. Yani küçük yatırımcının asıl zarar etmesinin sebebi yalnış yerden alım satım yapmasıdır.
TIKLAYIN VE KİTABI PDF FORMATINDA İNDİRİN. 
Borsada KöpekBalığı Tekniği Nedir?
Bizim kitabımıza önce bir tedirginlik ,bir güvensizlik ile satın alan kişilerin bir hafta geçmeden bir coşkuya dönüşen heyecanlarını görmek bizi ziyadesiyle memnun etmektedir.
Sebebi ;” Artık sayenizde nereden alım yapıp nereden satacağıma net olarak karar verecek bir güven bende oluştu.” gibi cümleleri duymamızdır. Bir haftada ne olmuştu da bu yatırımcı bu kadar net ve bu kadar özgüvenle bu cümleleri kurmuştu!… Sevinmemek elde değil…
Biz aslında ektra bir iş yada birşey bulmuş değiliz sadece yaptığımız var olan bir şeyi göz önüne getirmek oldu. Köpekbalığı tekniginde aranan sinyal , bütün köpekbalıklarının kullanıp izledikleri sinyalin aynısıydı. Eğer onlar gibi düşünür, onlar gibi hareket ederse bir kişi ,onların elde ettiği kazancı kazanmaması mümkün değildir. Bunu da nasıl yapacaklarına dair özel hazırlanmış şablonlarımızı ve hisse bul dosyalarımızı ücretsiz olarak paylaşıyoruz.
Bunu da yapmaya zamanı olmayanlar için haftalık analiz çalışmamız altın listeyi , sitemizde yaptığımız şifreli sayfada müşterilerimizle ücretsiz paylaşıyoruz.dileyen buna göre yatırımını yapıyor.
Altın listede neler var ?
  • Alış fiyatı
  • 1. hedef
  • 2.hedef
  • 3.hedef
  • 4.hedef
Bunların doğruluk derecesini ve kazançlarını sitemizdeki yorumları okuyanlar görebilirler. Bazılarının sandığı gibi biz masa başında oturup o yorumları yazmıyoruz. MSN de köpekbalığı tekniğini uygulamış olan müşterilerimizden eğer mümkünse bize bir yorum göndermesini rica ediyoruz 7-8 cümlelilik. Gelen yorumlarıda kopyala yapıştır yapıp değiştirmeden yayınlıyoruz.
Velhasıl anlatmak istediğimiz köpekbaligi teknigi kitabımıza gösterilen yoğun ilgiye ve satın alıp uygulayan zararlarını kapatıp kara geçen ve bize defalarca dua üstüne dua eden
bütün müşterilerimize canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Sağolun varolun.

0 yorum: