3 Ekim 2011 Pazartesi

ProjeX(XNetwork)’te Merkez Sizsiniz!..

ProjeX(XNetwork)’te adına XDükkan dediğimiz bu alışveriş merkezindeki dükkanlar sizlere 150TL kira karşılığında,anahtar teslim olarak teslim edilmektedir.Ne domain,ne hosting,ne site ayarları hiçbir şeyle uğraşmanıza gerke kalmayacak.Ayrıca bu XDükkanların içerisinde sizin seçimini yapabileceğiniz ürünler bulunmakta ve bu ürünler hakkında özgün(size özel yazılmış)tanıtım makaleleri, videolar ve ödeme sistemi (kredi kartı sistemi-sanal pos, havale/eft ve paypal) ile her şey mevcuttur ve sizin için her şey düşünülmüştür. Sistem özgün içeriği ile arama motorlarından otomatik ziyaretçi çekmek için tasarlanmış ancak dilerseniz sitenizi kendiniz de reklam vererek ve paylaşarak tanıtabilirsiniz. Ayrıca sizin referansınızla size bağlanacak olan diğer xdükkanlar da size gelir kazandırmaya devam edecektir.


Size burada düşen tek merkezden sisteminizi büyütmek ve yönetmek işi kalacaktır.Dilediğiniz kişileri xnetwork ailesine davet ederek,onlara sistemi anlatarak XDükkan sayınızı artırmnanız ve grubunuzu hızla büyütmeniz gerekecektir.Bu büyüme sırasında sizin bağlı olduğunuz sponsor kendi altında 2 xdükkan olduğundan,kazandırdığı diğer XDükkanlar sizinaltınıza yazılacaktır.Hiçbir zaman yalnız kalmayacaksınız. Bu sistem en alttaki xdükkanları düşünen eşşiz bir sistemdir! Unutmayın sizin altınızda 2 den fazla xdükkan olamadığı için sistem getirdiğiniz üyeyi altınıza bağlı xdükkanların en boş olduğu yere koyuyor. Amaç dengeyi sağlamak ve herkese kazandırmak! PROJE X ÖN KAYIT TIKLA

Örnek bir XDükkan görmek için tıklayınız


LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ…

İnternetten Türkçe siteler ile sermayesiz, risksiz ,blog yazarak ve sabit ek gelir elde etmenin yollarını Canlı seminerler desteğinde öğrenmek içi buraya tıklayın.  Clickbank ile para kazanmayı öğreten en iyi eğitim kiti için  ise buraya tıklayın.

0 yorum: