4 Ekim 2011 Salı

XNetwork Gelirleri Nasıldır?


ProjeX‘in büyümesi ve kitlelere yayılması için en önemli temel öğe XNetwork’tür.


XNetwork ayrıca sistem içindeki ikinci gelir şeklidir.Bu gelir;Xdükkan sahiplerinin, projeX’i tanıtarak sisteme üye yaptıkları kişilerin ödeyecekleri dükkan kiralarına(150 TL) ortak olmaları ile oluşacak gelirin XDükkan sahiplerine dağıtılması ile oluşmaktadır.


Özetle, Xdükkan sahipleri sistem içinde iki şekilde kazanırlar;

 Xdükkanılarında yaptıkları satışların  komisyonları yani affiliate marketing(satış ortaklığı)den kazandıkları ProjeX‘e kattıkları üyelerin ödedikleri XDükkanıların kiralarına ortak olarak(belirli seviyelerde belirli oranda dağıtılan komisyon)

Xnetwork kazanç sisteminde temel prensip, her Xdükkan sahibi, PROJEX‘i çeşitli yollarla tanıtarak sadece iki kişinin XDükkan kiralamasına aracılık etmesidir. Bir Xdükkanın kirası 150 TL’dir ve bu kira 3 aylıktır. Tüm üyeler bu şekilde tanıtıma devam etmesiyle sistem büyüyecek ve  XDÜKKAN’ının kira geliri üyelere dağıtıldığında ort. 6,000 TL gelir elde edeceksiniz.



2.Sisteme dahil olan yeni XDÜKKAN’lar, tanıtımı yapan XDÜKKAN’ın altında açılır. Tanıtım iyi yapılırsa bağlı Xdükkan adedi artarak kira geliri oluşumu hızlanır.Üstteki kişi 2 üye dışında yaptığı üyeler zayıf olan kola kayıt edilir.Bu sayede grubunuz hızla büyür ve çabuk gelir elde edersiniz.



 3.İlk kira geliri, 5. Seviyedeki 3 Xdükkan sonrası oluşur.Yani 3 ay sonunda 150 TL dükkan kirasını tekrar ödemenize gerek kalmaz.Çünkü 5.seviyede 3 kişiniz olduğu için onlar sizin xdükkan kiranızın 3 ay daha uzaması demektir.Bu seviyede, herhangi bir koldan oluşacak toplamda 8 Xdükkan ile ödeme hak edilir. Her 8 Xdükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı  ödenecek bedel olarak gösterir. 5. seviyedeki 29 Xdükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 1,474 olur. Üyelik otomatik olarak güncellenir.



  4. Üyelik güncellemesi üç ayda bir olur. Bağlı Xdükkanların  herhangi bir kolundan oluşan 5. seviyede 3 Xdükkanın oluşması ile üyelik  ödeme yapılmasına gerek olmadan otomatik olarak güncellenir.



5. İkinci kira geliri, 7. Seviyede oluşur. Bu seviyede herhangi bir koldan oluşacak toplamda 32 Xdükkan ile ödeme hak edilir. Her 32 Xdükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı ödenecek bedel olarak gösterir. 7.seviyedeki 128 Xdükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 4,881 TL olur.



 6.  Aynı isim ile birden fazla XDÜKKAN alınabilir. Her XDÜKKAN ayrı kira gelirine sahiptir.  Böylece daha fazla kira geliri elde etmek mümkündür.



Bu geliri elde etmek isterseniz buraya tıklayarak aramıza katılabilirsiniz.

İnternetten Türkçe siteler ile sermayesiz, risksiz ,blog yazarak ve sabit ek gelir elde etmenin yollarını Canlı seminerler desteğinde öğrenmek içi buraya tıklayın.  Clickbank ile para kazanmayı öğreten en iyi eğitim kiti için  ise buraya tıklayın.

0 yorum: