8 Aralık 2012 Cumartesi

Goomass Clickbank Eğitimi

Goomass Clickbank Eğitimi

    Goomass Clickbank eğitimi, affiliate işiyle uğraşan insanların en çok merak ettiği ve öğrenmek istediği eğitimdir. Nedenlerinden biri Clickbank’da yabancı dille yazılmış ürünlerin nasıl satılacağının bilinmemesidir.  Bildiğini gibi ülkemizde İngilizce dilini bilen insan sayısı oldukça az. Fakat Goomass, Clickbank için hazırladığı eğitimde ingilizce bilgisi olmadan nasıl satış yapabileceğini resimli,videolu bir şekilde öğretiyor. 2. olarakta Türkiye’de Clickbank üzerinden en çok parayı Goomass’ın yazarları kazandığı için. Durumu göz önüne aldığımızda uzmanından Clickbank’ı öğrenmek bir ayrı güzel ve güven verici olsa gerek.

   Clickbank dünyanın en büyük ve güvenilir affiliate ağlarından biridir. Clickbank’da ürün çeşitliliği fazla olduğu için  Clickbank üzerinden para kazanmak daha kolaydır. Bugüne kadar satış ortaklarına 2 milyar $ para dağıtmış olması Clickbank üzerinden kolay para kazanıldığını kanıtlar niteliktedir. Clickbank hakkında daha detaylı bilgi almak istersen parantez içindeki linke tıklayabilirsin. [ Clickbank Nedir ] 

  Sade de gelmek gerekirse ülkemiz insanı hala internetten alışverişe alışamamış ve güvenememektedir. Bir başka nedeni ise düşük gelir seviyesi. Fakat gelişmiş ülke insanlarının maddi durumu gayet yerinde. Ve %70-80’i alışverişini internet üzerinden yapıyor. Durum böyle olunca avrupada affiliate ile para kazanmak Türkiye'de para kazanmaktan daha kolay oluyor. Bu da Goomass Clickbank eğitiminin önemi gösteren sebeplerden biri.

   Clickbank 1998’den beri faal durumdadır.  Ürünlerinin kalitesi ve müşteri desteği ile zaten Avrupa insanının güvenini kazanmış durumdadır. Zaten Clickbank, ürünlerde bir sorun olduğunda ilk 10, 30, 60 gün arasında ürün iade sistemi mevcuttur. Clickbank’a duyulan güvenin en önemli sebeplerinden birisi de budur. Duyulan güven fazla olunca Clickbank afiliateler için vazgeçilmez  para kaynağı haline  geliyor.

   Goomass’a geri dönecek olursak Goomass’ın Clickbank eğitiminde oldukta ayrıntıya ve detaya yer verilmiştir. Resimli anlatımların yanında kullanıcılar zorlanmasın diye videolu anlatımda bulunmaktadır. Amaç eğitimleri daha iyi pekiştirtmektedir. Goomass Clickbank eğitiminde rakiplerine nazaran bilinmedik teknikler, farklı konular ve analizler ele alınmaktadır. Goomass Clickbank eğitimindeki bazı teknikler var ki Türkiye’de   çok az sayıda bilen insan var. Goomass’ın Clickbank eğitimi dopdolu 110 sayfa 20 konudan oluşmaktadır. Demin de dediğim gibi ülkemizde Clickbank’dan en çok parayı Goomass’ın yazarları yazıyor. Bu durumu göz önüne alırsak Türkçe dilinde Clickbank hakkında bulabileceğin en sağlam kaynak Goomass’dır. Ben kendimde Goomass'ı alıp kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Goomass ile para kazanmak daha kolay. Goomass Clickbank eğitimi yazımı sonlandırmış bulunmaktayım. 

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum: