12 Aralık 2012 Çarşamba

Profesyonel Adwords Kampanya Örnekleri

Profesyonel Adwords Kampanya Örnekleri


Bu bonus bana göre Goomass'ın en önemli sayılabilecek bonuslarından biri. Çünkü Affialiate işinin en zor kısmı ve en önemli kısmı Adwords reklam optimizasyondur. Yani Adwords reklam maliyeti düşürmek için yapılan uygulamalar. Goomass'ın yazarları kullanıcıların bu konuda sorun yaşayacağını düşünerek bu konuya da el atmışlar. Ve Örnek Adwords kampanyaları hazırlayarak Goomass kullanıcılarına sunmuşlardır. Amaç, kullanıcının Adwords reklam opmizasyonunu yaptığında yaptığı hataları görmesi, kıyaslaması, örnek alarak sıfır hatayla reklam oluşturmasını sağlamak. Bu kampanyalar sayesinde reklama ödediğin paranın  kat kat fazlasını kazanabilirsin.


  Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Google Adwords’de reklam vermek için Adwords reklam firmaları da var. Profesyonel reklam ve maksimum optimizasyon yapıyorlar. Fakat iyide para alıyorlar. Burada sana anlatacağım olay sende Goomass’ın Adwords Eğitimi’ni, ve örnek Adwords kampanyalarını iyice öğrenerek  başkalarına Adwords reklam hizmeti vererek para kazanabilirsin. Bu bölüm affilate hariç başka bir kazanç kapısı daha oluşturuyor. Bildiğin gibi devir internet devri. İnternet üzerinden reklam vermek isteyen bir ton insan için reklam vererek  para kazanabilirsin.


Goomass'ın bu bonusu gerçekten çok önemli. Bunu sakın unutma. Adwords’ü kökünden kavramak için binlerce TL harcayan, seminer seminer dolaşan insanlar varken sen Adwords'ü çözmüş bir uzmandan çok uygun bir fiyata bütün herşeyi öğreniyorsun. Adwords optimizayonu iyice öğrendikten sonra artık senden korkulur diyebilirim.  Adwords'ü tam anlamıyla kavrayan biri satış ortaklığı işinden kokunç derecede büyük paralar kazanabilir. Adwords örnek kampanyalarında yapılanlara bakarak Goomass’ı aldığın ilk gün itibariyle para kazanmaya başlayabilirsin. Ülkemizdeki affiliatelerin en çok hata yaptığı kısım Adwords reklam optimizasyonudur. Yapmaları çok doğal. Satış ortaklığının en zor kısmı Google Adwords sayabiliriz. Sen bu sorunu Goomass ile rahatlıkla halledip huzurlu bir hayatın kapılarını açabilirsin.  Goomass'ın profesyonel kampanya örnekleri benim çok işime yaramıştı. Seninde işine yaryacağından eminim. Goomass Profesyonel Adwords Kampanya Örnekleri yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım.


 

0 yorum: