25 Aralık 2012 Salı

Goomass Seo Eğitimi

Goomass Seo Eğitimi



   Satış ortaklığı işiyle uğraşanları yakından ilgilendiren bir eğitim olan Seoyu Goomass nasıl ele almış ona bakalım. ilk olarak seo nedir kısaca bahsedeyim. 


   Seo  siteni, bloğunu veya forumunu Google gözünde değerini, sıralamasını yükseltmek için yaptığın çalışmalar, uygulamalar olarak özetleyebiliriz.


   Seo uygulanan sitenin Google’de sıralaması yükseldiği için siteye giren ziyaretçi sayısı da artmaktadır. Ziyaretçi sayısının artması da dolaylı olarak satışların artmasına neden olmaktadır. Daha çok para kazanmak affiliatelerin işine gelen kısımdır. Böylelikle Seo internetin nimetlerinden daha fazla yararlanmanı sağlamaktadır. Örneğin; Gerçek hayatta sattığın bir ürünü internet üzerinden daha fazla insana ulaştırarak daha fazla para kazanabilirsin. Eğer internetten para kazanmayı düşünüyorsan Seo’yu iyi bilmen gerekir. 


   Affiliate işinde seo çok önemli bir yere sahiptir. Bir Affiliate ürünün tanıtımını yapıp para kazanacağı için yazdığı yazıyı veya sitesini Google’de üst sıralara çıkarması gerekir. Ne kadar üst sıralarda olursan o kadar çok para kazanırsın. Tabi bu yolda elbette rakiplerin olacaktır. Rakiplerini geçebilmen için Seo bilgin çok önemli bir yere sahiptir. Affiliate’de Seo demek daha çok para anlamına gelmektedir. Seo’nun affiliateciler açısından önemine bakacak olurak  sermayesiz para kazanmana olanak sağlamasıdır. Nedeni ise bazı durumlarda bir affiliate, tanıtım yazısının veya sitesinin yukarılarda çıkması için reklam parası öder. Fakat senin seo bilgin ile siten Google’de iyi yerlere getirdiğinde  para harcamadan siten iyi yerlere gelmiş ve dolayısıyla daha fazla parayı sermayesiz kazanmanı sağlamaktadır. Anlayacağın Affiliate ile Seo’nun arasındaki bağ, et ile kemik arasındaki bağ kadar kuvvetlidir. 


   Goomass’ın Seo Eğitimi ayrıntılı ve kolay anlaşılır bir dille yazılmıştır. Örneklerle, resimlerle ve videolar ile seo bilgisi pekiştirilmeye çalışılmıştır. Seo’nun S’sini bilmeyen insanlar dahi Goomass Seo eğitimi ile Seo'yu  rahatlıkla anlayabilir ve öğrenebilir. Ülkemizde sade seo üzerinden eğitim oluşturup Goomass ile aynı fiyata hatta daha pahalıya satan insanlar bulunmaktadır. Fakat bazı eğitimler Goomass’ın Seo Eğitimi kadar kaliteli bile değil. Yani sadece bu yüzden bile Goomass’ı satıl alan insanlar var. Goomass’ın Seo Eğitimi 110 sayfadan oluşmaktadır. Son olarak Ayda 15.000-20.000 TL Affiliate işinden para kazan insanların seo bilgisi seo uzmanı olacak kadar fazladır.   


   Ülkemizde sitelere seo yapan firmalar bulunmaktadır. Yapılacak Seo’nun değerine göre fiyatlar değişmektedir. En az 50 TL-En çok 2000 TL gibi fiyatları bulunmaktadır. Ve seo bir seferlik oldu bitti bir iş değildir. Ömür boyu devam eder. Bu nedenle bir firmaya seo yaptırmaya kalkarsan ömür boyu para ödemen gerekir. Sen Goomass ile Seo’yu en ince ayrıntısına kadar ve Seo Uzman’ından ucuz bir fiyata öğreniyorsun. Bence kaçırılmaması gereken bir eğitim. Ayrıca Seo’yu Goomass ile öğreneceğin için Seo firmalarının yaptığı işe atılarak Affiliate pazarının yanında seo pazarlarında da para kazanabilirsin. Unutma artık kaybedecek bir şeyin yok kazanacağın hayallerin var.  Goomass  seo eğitimi yazımın sonun geldim.     


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

 

0 yorum: