19 Aralık 2012 Çarşamba

GooMass İle Neler Öğreneceksin?

   Goomass affiliate marketinge yeni başlayanlar hem de affiliate marketing ile uzun zamandır uğraşan insanların dahi faydalanabileceği detaylı ve kolay anlaşılır bir eğitimdir. Goomass kiti sayesinde yeni başlayanlar internetten para kazanmaya başlamsının yanında zaten kazananlar ise kazançları katlayacaklar.

   Affiliate marketing ile uğraştıkça para kazanacaksın. Ve daha çok kazanmak isteyeceksin. Daha çok kazanmak için yeni teknikler,stratejiler öğrenmek isteyecek kendini geliştirmek isteyeceksin. Goomass yazarları işte bu strateji ve kendini geliştirme aşamalarının tümünü önceden yaşadığı ve  yaşayacağını bildiği için hepsi bir eğitimde toplayarak 500-600 sayfa ve  videolu eğitimlerden oluşan bu dev arşivi eğitime dönüştürmüştür.

GooMass satış ortaklığı eğitimi ile öğreneceklerin sadece bir kısmına aşağıda göz atalım.

  Kodlama ve farklı bir teknik bilgiye gereksinim duymadan para kazanma şekillerini,  Hiçbir ingilizce bilgisine gereksinim duymadan ingilizce ürünleri satıp nasıl para kazanılabileceğini, Affiliate marketingde çok az insanın bildiği para kazanma tekniklerini öğrenecek, ve milyonlarca satış ortağından bir adım önde para kazanmaya başlayacaksın. Satış ortaklığı işini bilenleri de unutmadık. Satış ortaklığı hakkındaki başlangıç veya orta derecedeki bilgini profesyonel seviyeye çıkaracaksın. Yüksek kazanç oranı olan ürünleri nasıl bulacağını, Affiliate ağları hakkında bilgiler. Ve bu affiliate ağlarını nasıl seçeceğini ve ne zaman geçmen gerektiğini öğreneceksin. Satış ortaklığında pazarlama stratejisi ve nasıl yönetmek gerektiğini öğrenecekin. Satış ortaklığında ürün seçerken dikkat etmen gerekenlere ve hangi aylard hangi ürünün tanıtımını yapman gerektiğini öğreneceksin.Çok para kazandıracak komisyon oranı yüksek  veren affiliate ağlarını ve yüksek komisyonlu ürünlerini nasıl bulacağını öğreneceksin.Online yapılan ürün tanıtımları ile gerçek dünya üzerinde yapılan ürün tanıtımları arasındaki farkları öğreneceksin.İyi bir satış sayfasında olması gerekenleri ve yüksek satış  yapabileceğin ürün tanıtım sayfasının nasıl yapılacağını öğreneceksin. Clickbank affiliate ağını nasıl kullanacağını ve bu affiliate ağını kullanarak nasıl büyük kazançlar elde edeceğini öğreneceksin.Ortak olduğun ürünlerin satışını hangi alanlarda reklamının yapılması gerektiğini öğreneceksin.Affiliate ağlarının nasıl çalıştığını Dijital ve fiziksel ürünlerinin nasıl pazarlanması gerektiğini,Ürün satışlarını analiz etmeyi ve analiz doğrultusunda hatalarını giderip satışlarını yükseltmeyi öğreneceksin.Türkçe affiliate ağlarını ve türkçe ürünlerin nerelerde ve nasıl pazarlanması gerektiğini, Siteni ve yazılarını Google'de yukarılara çıkarmak için yapman gereken uygulamaları ayrıntılı bir şekilde öğreneceksin. Ürünler için pazar araştırması ve anahtar kelime analizi yapmayı öğreneceksin. Google, Yahoo, Bing, Yandex gibi arama motorların işleme mantığını öğreneceksin. Site yapılmadan önce yapılması gereken plan ve projenin nasıl yapılacağını öğreneceksin. Google gözünde kalite yazının nasıl yazılması gerektiğini öğreneceksin.  Etkili bir seo yapabilmek için seo araçlarını nasıl kullanacağını öğrenekcesin.

Sonuç

    Yukarıda gördüğün maddeler dışında Goomass'ın asıl eğitimleri hakkında detaylı bilgiye buradan ve Goomass'ın bonusları hakkında ayrıntılı bilgiyede buradan ulaşabilirsin. Yukarıda gördüğün maddeler Goomass ile öğreneceklerinin sadece bir bölümü. Ben sadece özet geçmiş bulunmaktayım. Umarım senin için yararlı bir yazı olmuştur.

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum: