23 Aralık 2012 Pazar

Neden Satış Ortaklığını Denemeliyim?

                                  Neden Satış Ortaklığını Denemeliyim?


   Neden satış ortaklığını denemeliyim hakkında bir makale yazmayı planlamıştım. Ve bu planımı bugün hayata geçirmeye karar verdim. Başlamadan önce satış ortaklığı hakkında bilgin yoksa parantez içindeki adresten detaylı bilgiye ulaşabilirsin. [ Affiliate Marketing Nedir ]
Satış ortaklığını kısaca açıklamak gerekirse internet üzerinden ticaret yapma diyebiliriz. Fakat internet ticareti gerçek dünya ticaretinden daha kolay ve risksiz olduğunu deneyen biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Satış ortaklığı dünyada 15-20 yıldır aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Milyonlarca insan geçim kaynağı  satış ortaklığı ile sağlarken bazı insanlar ise oldukça büyük paralar kazanarak zenginlik seviyesine ulaşmışlardır. Satış ortaklığı ülkemizde iki-üç yıldır hızlıca yayılmaktadır. Ve ülkemizde de bu işten oldukça iyi para kazanan insanlarımız bulunmaktadır. Ülkemizde bu işin geç duyulması ve yavaş gelişmesinin sebebi ise insanlarımızın internet üzerindeki nerdeyse her işe ve ürüne önyargılı olarak yaklaşmasındadır. Bu yıllarda yavaş yavaş bu durumu üzerimizden atmaya başladık.


  Şimdi bu yazımın asıl amacı olan neden satış ortaklığını denemeliyim, konusuna deyineceğim.


- ilk olarak Goomass'ı araştırdığını göz önüne alırsak ek bir kazanç kaynağına ihtiyacın var demektir. Ülkemizde evde ek iş olarak para kazanbileceğin işler genellikle el becerisine dayanmaktadır. Bu işler mandal yapımı, nikah şekeri yapımı  gibi işlerdir. Ev haricinde ek iş olarak para kazanabileceğin iş sayısı yok denecek kadar azdır. Nedeni iş yerleri genelde full time eleman aramaktadır. Hadi onları geçtim. Bu işleri yaparak en fazla aylık 200-300 max 500 lira para kazanabilirsin. Ve bu işler devamlılığı olan işler değil, iş gelirse iş var şeklinde çalışmaktadır. Zaten ülkemizde birçok insan evde iş arıyor. Yani eğer güzel bir iş bulsan dahi seçilme olasılığında çok düşük. Elbet bir zaman araştırdıktan sonra bir iş bulacaksın. Bulduğun işte kazandığın para seni rahat yaşaman için yeterli olmayacağını sende biliyorsun. Onun için kendi hayallerini gerçekleştirebilecek kadar kazancağın ve eğlenmek için, sevdiklerine daha çok vakit ayırabilmen için satış ortaklığını denemeni öneririm. Bende aşağı yukarı yazdığım yollardan geçtim. Ve sonuç olarak affiliate marketing işindeyim. Gayet memnunum.


Diğer satış ortaklığını neden denemeliyim konularını aşağıda maddeler halinde kısaca ele alacağım.


- İsteyen herkes satış ortaklığı işine girebilir. Herhangi bir şart aranmıyor.
- İşte hiçbir risk bulunmuyor. Sermayesiz kazanç yöntemleri ile para kazan.
- Kendi çalışma saatlerini kendin belirleme lüksüne sahipsin.
- Kendi tatil gününü kendin belirlemeye sahipsin.
- Emir veren yok, fırça atan yok. Patron sensin.
- Dünyadaki en rahat çalışma ortamı olan kendi evinde çalışma imkanı. [ Bu konuda rakipsiz bir iş . :) ]
- Sabit kazanç yok. Ne kadar çalışırsan o kadar çok kazanırsın.
- Gece uyurken veya dışarıda gezerken dahi para kazandıran bir iş. [ Bu işin en sevdiğim yanı ]
- 15 günde bir hesbına otomatik para yatırılsın. Ödemelerde hiçbir zaman eksiklik ve aksama olmaz.
- İyi bir kazanç ve huzurlu bir yaşam için gerekli olan sadece günlük 2 saatlik planlı çalışma ve internet olması.


Sonuç

Gördüğün gibi satış ortaklığı işinin birçok avantajı var :) . Hiçbir riskin yok. Bu imkanları kolay kolay bir işte bulmazsın. Ayrıca Günde 2 saat satış ortaklığı yaparak mevcut işinden 4-5 kat daha fazla para kazanabilirsin. Hem sevdiklerine daha çok vakit ayırırsın hemde az çalışarak çok para kazanırsın. Anlayacağın neden denemeliyim hakkında birçok cevap var.  Karar sana ait risksiz bir işe giriyorsun bence denemeye değer.


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin..

0 yorum: