22 Kasım 2012 Perşembe

BORSADA RALLİ YAPAN HİSSE SENETLERİNİ NASIL BULURUM

**********************************************************************************************************
1-HİSSE BULMA TEKNİĞİ (75tl)
2-ÖZEL İNDİKATÖR HAZIR ŞABLON (100tl)
3-2012de YAPILACAK GÜNCELLEMELER (150tl)


BORSADA TEKNİK ANALİZ NASIL YAPILIR…
BORSA ANALİZ KİTABI NEDİR?
Teknik analizle al veya sat kararı verilebilir.Al,sat ve trend değişimleri bu kitapda açıkca anlatılmıştır.Hisseleri tek tek aramadan teknik analizle al veren hisseleri çok kolayca bulacaksınız. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, para kazandıran gerçek yöntem ve bilgileri içeren, borsadan para kazanmak isteyen herkese hitap edecek dijital bir kitaptır. Borsada zarar etmeden para kazanmak istiyorsanız Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E-Kitabını bilgisayarınıza hemen indirerek, borsa piyasası hakkında tüm merak ettiklerinizi öğrenebilir, gerçek sayısal verilerle analizler yaparak eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.Kesinlikle borsa tahmin le alınıp satılmaz.
Borsa teknik analizleri kitabı ,senetlerin trend değişimi, al,sat noktaları,yüksek prim yapacak senetlerin teknik analizle bulunması,borsa hakkında çok önemli bilgilerin ve 2012 yılında yapılan çalışmaların sonucunda tam tutarlılık elde edilen,sizlerle paylaşılan Hisse bulma tekniği ile senetler tek tek taramadan minimum %3 le % 60 arası prim yapmaktadır.
Hisse bulma tekniğinin pratik yoldan kolayca senetleri bulması alım satım yapma işlemimizi kolaylaştırdığı gibi zarar etmemizede müsade etmiyor.Mutlaka denemeniz ve alım satım işlemlerinde kullanmanız gereklidir.Size sadece hissebulma tekniği ile tespit ettiğiniz senedi almanız ve karınızı belirleyip satmanız kalıyor.Uzun çalışmalar sonunda elde ettiğimiz bu tekniği test ederek ve tam tutarlılık elde ettikten sonra sizlere sunduk.
HİSSE BULMA TEKNİĞİ İNCELE…
Alın satın uygulayın kazanın.Bu kitap tüyo ve dedikodulara yer vermez.Kaybetmeden önce bu esere mutlaka sahip olun …Bazılarının sesini duyar gibiyim borsada kaybettik bide bunamı para verelim veya zaten zarar ediyorum bi zararda bu kitabdan olsun diyebilirsiniz ama kazanacaklarınız kaybettiklerinizin arasında olmasın…
Bir senet aldınız beklediniz ve zarardasınız sabrınız kalmadı senetten çıktınız ve siz çıktıktan sonra senet yükselmeye başladı çıktığınıza pişman oldunuz sinir oldunuz ve strese girdiniz ailevi sorunlarınız oluştu işte bütün bu olumsuzlukların sonucunu engellemek için teknik analiz bilgisi gereklidir.
Bizler bütün bunları yaşamış biri olarak olarak sizlere rehber olmaya karar verdik ve Borsa Ky Teknik Analizleri Kitabını hazırladık.Borsa teknik analiz kitabı size bir harita misalı yol gösterecek önünüzdeki virajları inişli çıkışlı rampaları kolaylıkla görebileceksiniz.Borsada mükemmel al sat sinyallerini, trend değişimlerini ,hisse bulma tekniğini,tek tek senetler taramadan nasıl tespit edilir,bütün bu bilgileri bu kitapla öğreneceksiniz. Örnekleri incele…
Ralli yapan senetleri Dip ve zirve yapan senetleri pdf.formatlı borsa teknik analiz kitabımızda bulacaksınız.
Borsada hangi senetler % 50 ,60,80 ve dahada primli % 100 ,150,200, 300 bulmak hiçde zor değil…Hisse analizi ni bu kitabın sunduğu örneklerle öğreneceksiniz.Bize yol gösterecek bir data veri programına ihtiyacımız var,bizim önerimiz finnet fta4 dür.İsteyen finnet Active charts pro programınıda kullanabilir.Finnet active charts pro ile seans sonlarında dataları çekemezsiniz finnet sitesine giriş yapıp explorer le açıp analiz yapabilirsiniz.
Endeks,altın,forex,döviz analizinde kullanabileceğiniz teknik analizler mükemmel sonuçlar alabileceğiniz işlemlerin bilgisayar üzerinde yapıldığı bir sistemdir.İşlemlerde hata olmaz her defasında aynı tutarlılık sağlanır.
Örnek endeks analizi…
Bu kitab size milyoner olacaksınız % 100 kazanacaksınız gibi vaatler sunmaz, kimsede garantili kazanç sunamaz zaten. Mantıklı düşünürsek buda mümkün değildir.Borsada kaynak kitap olarak sunulmuştur.Borsada kullanılan bir çok teknik vardır,Borsa Ky Teknik Analiz kitabını hazırlamadan önce bir çok yerli yabancı döküman alıp inceledim birçok senede girip çıktım ve tecrübe ederek bunları e kitap olarak hazırladım.
Bu borsa kitabının bize faydası,borsa düşüşlerinden minimum seviyede etkilenip,zararları minimum seviyede tutarak zamanında alım satım yapmaktır. Fakat başarılı yatırımcılar bilir ki, hisse senedi seçilirken dikkat edilecek konular vardır. Bu konulara dikkat edildiğinde başarı kaçınılmazdır ve devamlı kazanmak mümkündür.Bu kitabı 6 taksit alsanız aylık paket sigara parası düşünün ki burada insanlar milyarlar kaybediyor.
Çoğu kişiye bu kitabın parası çok gelebilir ama içindeki bilgiler size çok gördüğünüz paranın katlarını kazandırabilir unutmayın bilgiden değerli hiçbirşey yoktur… Borsada kazanmak için pek çok yerli yabancı döküman alıp incelediğimi yazmıştım.İlk başlarda çok paralar kaybettim ama tecrübelerim ve teknik analiz bilgilerim ilerledikçe bende zararlarımı çıkarmaya başladım. Tecrübelerime dayanarak karar verdim bu kitabı yazdım. Peki diyeceksiniz bu kadar çok kazanıyorsun bu bilgileri neden dağıtıyorsun,ben ilk başlarda zarar ettiğimde bende oluşan duyguların sizlerdede oluştuğunu biliyorum ve duyguyu yaşamadan kazanmanızı istiyorum.
Bu kitabdaki bilgiler bir pırlanta değerindedir,kıymetini bilin. Bu bilgiler kitabda yazıldığı gibi uygulandığında,kazanmamak mümkün değildir.

Bu kitabda hangi senet nerde alınacak,nerde satılacak,trend değişiklikleri hepsini öğreneceksiniz.Kitab herkesin anlayıp uygulayacağı şekilde resimlerle ve grafiklerle anlatılmıştır.
Kitabda borsa ile ilgili çok değerli bilgiler paylaştım sizlerle. Mutlaka borsa ile ilgilenenlerin bu kitabı alıp okuması lazım … Kitapta öğretilen teknik analiz trend değişimlerive kişinin al sat zamanına imkan veren bir tekniktir.Uzun süren takip analizleri sonucu üretilmiştir.Büyüklerin kullandığı tekniklerden oluşmaktadır. Küçük yatırımcıların uygulaması için basitçe anlatılmıştır.

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, uzun süren borsa takipleri, uygulanan birçok test ve analizler sonrasında elde edilen bilgilerle hazırlanmış bir kitaptır ve borsada nasıl hareket etmek gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatmaktadır. Kitabda anlatılan teknik analizi tam anlamıyla öğrendikten sonra zarar etmeyi unutacaksınız.
Borsada para kazanmak için günümüzde,hisse alım satım işlemleri,kulaktan duyma bilgilerle ,borsa tüyolarıyla veya şirket hakkında kar zarar durumu hakkında gerekli bilgi araştırma olmaması,yatırımların zararla sonuçlanmasına ve borsada para kaybedilmesine neden olacaktır.
Borsada para kazanmak için borsa hakkında genel bilgiye sahip olmanız,nasıl işlediğini bilmeniz gereklidir.teknik ve temel analiz bilgilerine sahip olmanız gerekmektedir.Hisse senetlerinin geçmişteki fiyat hareketlerine bakarak karakteristik özelliklerin tespit ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için kullanılan birinci kaynak teknik analizdir. Borsa,teknik analiz,göstergeler ve formasyonlarla desteklenmektedir.
Teknik analiz göstergeleri fiyat hareketleri değerlerini baz alarak belirli seviyeler arasında değişim gösteren grafik göstergeleridir. Hareket edilen bu belirli aralıkta kesişimlere yada referans değerin altına inmesi veya üstüne çıkmasıyla hisse senetleri için alım satım kararları daha kolay ve doğru bir şekilde verilebilmektedir.
Kullanmak istemeseniz bile teknik analiz ’i genel olarak öğrenmenizde yarar var. Çünkü kurumsal yatırımcılar gibi birçok insan bu yöntemleri kullanıyor ve kararlarını ona göre alıyor.
Analizler mi tüyolar mı ?
Esasında her ikisi de… analizleri takip ediyorsanız aldığınız tüyoların güvenirliği konusunda yorum yapabilirsiniz.
Siyasal gelişmeler borsamızı olabildiğince fazla tesir eder .Kulaktan kulağa yayılan fısıltılar gerçeği yansıtabileceği gibi manipülasyonda olabilir. birileri bir kağıtta suni hareket yaratmak istiyorsa “alım tüyosu” haberler yayabilir.Alırsınız ve sonra fiyat aşağı gitmeye başlar senetten zararla çıkarsınız.
Esas analiz şirket bilançolarını baz alır.Teknik analiz ise hisse senedinde meydana gelen iniş çıkışların aynılarının gelecekte de tekrarlanacağı tezinden hareket eder ve hisse senedi fiyatı grafiklerle incelenir

Kitabdaki teknik analiz size trend değişimlerine geldiğinizi teknik olarak gösterecektir sizin yapmanız gereken al dediği yerde tekniğin almak sat dediği yerde satmaktır. Devamlı tekniğe güvenerek anlayarak alım satım yapın tekniğe uymazsanız kesin zarar edersiniz.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile birkaç gün içinde seanslık, günlük, aylık, yıllık, grafiksel ve sayısal verilerle, hisselerin hangi anda alınıp nerede satılacağına dair kendi analizlerinizi yapabilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında anlatılan sayısal ve grafiksel teknikler, uzun süren analizler sonucunda test edilerek geliştirilmiş ve halen uygulanmakta olan tekniklerdir.

Anlatılan bu özel teknikler ile yapacağınız analizlerin al dediği yerde hisseleri alıp, sat dediği yerde satarak ayda 1000lerce TL kazanabilirsiniz. Borsada kendi kazanç formülünüzü oluşturabilir ve bir profesyonel gibi hareket edebilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, al- sat sinyallerini ve nerede alınır, nerede satılır öğrenebileceğiniz teknikler sunuyor.
Al-sat sinyallerini grafikle tam izlemek şartıyla da net sonuç alınacağını belirtiyor.Teknik analizler endeks ekside olsa bile zararı minimum seviyede tutarak,endeks artıya geçtiğinde hemen alım noktanıza geri gelip aylarca senette beklemenize gerek kalmıyor.Devamındada senette hemen kara geçip tekniğin tren değişmeden haber verdiği sat noktasında senetten çıkıyorsunuz. İşlemler bilgisayar ortamında yapıldığı için hata ve yanılma payı olmaz.
Her zaman aynı tutarlılık sağlanır.Düzgün stop fiyatı ile zarar asgari seviyede tutulur.Yükselişlerde daha yüksek gelir sağlanır.Günlük olaylardan etkilenmez,disiplin sağlar.Nekadar disiplinli olunursa o kadar fazla kazanç sağlanır. Bütün senetler detaylı şekilde incelenebilir,3-5 senetle işlem yapmak zorunda kalınmaz.Günlük fiyat ve hacim değişiklikleri incelenerek hisseye talebin olup olmadığı anlaşılır.
Hisse bul tekniği ile senetleri tek tek incelemeden daha çabuk ve kısa yoldan teknik takibe gelmiş senetleri kolayca bulup alım satım yapabiliriz.Borsa endeksine karşı güçlü ve zayıf senetler rahatlıkla tespit edilir.Hissenin durumu sayısal ve grafiksel metotlarla incelenir.

Oldukça sade bir dil kullanılarak, herkesin kolaylıkla anlayabileceği şekilde hazırlanan Borsa KY Teknik Analiz ve bilgileri çocukların bile anlayacağı içeriğe sahiptir.
Borsa Ky Teknik Analiz Bilgileri E Kitabı içeriğindeki ana başlıklar şöyle:
-trend değişim zamanı
- grafik ve sayısal analizler nasıl yapılır.
- al sat veren senet analizi
- bedelli sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- bedelsiz sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- rüçhan hakkı nedir?
- rüçhan hakkını kullanmak yatırımcıya fayda sağlar mı?
- seanslık, günlük, aylık al-sat grafik ve sayısal analizleri
- a grubu nedir
- b grubu nedir
- c grubu nedir

Endeks hareketlerinden etkilenmemek için Borsa Teknik Analiz Bilgileri Kitabı’na sahip olmalısınız. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı ile neler yapılır:
İşlemler bilgisayarla yapıldığından hata payı olmaz. Her defasında aynı tutarlılık sağlanır.
Düzgün stop fiyatı ile zarar minimum seviyede tutulur, yükselişlerden ise daha iyi kazanç sağlanır.
Günlük olaylardan etkilenmez. Disiplin oluşturur.
Borsa konusunda ne kadar disiplin sağlanırsa o kadar fazla kazandırır.
Bütün hisse senetleri en iyi şekilde incelenir. Üç-beş hisse senedi ile işlem yapmak zorunda kalınmaz. İnişe geçen hisse senetlerinin analizi yapılarak gereksiz zaman kaybı ve beklenti önlenir.
Borsa endeksine karşı güçlü ve zayıf senetler rahatlıkla tespit edilir. Hissenin ne durumda olduğu sayısal ve grafiksel metotlarla incelenerek değeri anlaşılır.
Günlük fiyat ve hacim farklılıkları incelenerek hisseye talebin olup olmadığı tespit edilir.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında ayrıca sizin için yararlı olacak, ek bilgi ve dökümanlarda verilmektedir.

Düşünmeden teknik analiz öğrenin değerli bilgilerden yola çıkın ve kazanın… Milyonlarca para kaybetmeden,küçük bir miktarla bu kitabdaki değeri ölçülemeyecek bilgilere sahip olun.


0 yorum: