11 Kasım 2012 Pazar

Terzilik Yaparak Para Kazanma

Dikiş tekniklerini en iyi şekilde kullanıp müşterilerine özel kıyafetler diken emeği büyük kişilerdir. Terziler kumaşları modelleri en iyi şekilde kullanma yeteneğine sahiplerdir. Terzilik mesleği perakende giysi mağazaları ve giysi üretimi gibi farklı yerlerde çalışırlar.

Üretim sektöründe ki kişiler için terzilik yapan kişiler diktikleri kıyafetin tasarımını da yaparlarsa moda tasarımcılığına kadar yükselebilirler. Terziler genelde müşterileri için özel kumaşlar kullanarak ısmarlama giysiler dikerler.

Terzi mesleğini seçen kişiler ilk olarak pantolon ve etek boyları beden küçültme gibi işleri yaparlar. Bu işin daha iyisini yapacaklarını ustalarına kanıtlarlarsa yükselmeye başlarlar. Terziler müşterilerinin istekleri doğrultusunda kumaş ve model seçerler. Bedene uygun taslak hazırlar uygunsa dikişini gerçekleştirirler. Genellikle giyimine düşkün kişiler giydiği giysilerin bedenine uymasını ve hoş görünmesini isterler. Hazır giyimlerde bunu her zaman yakalamak kolay değildir.

Bu nedenle çoğu insan terzilere kendilerine özel kıyafetler diktirirler. Bu kişiler el ve parmaklarını ustaca kullanan yaratıcı ve tasarım yeteneğine sahip kişilerdir. İş gücü piyasasında emeğin yoğun olduğu bu meslek geniş iş olanaklarına sahiptir. Kendini geliştiren kişiler moda evlerinde butiklerde büyük ilgi gören kişilerdir. Ayrıca konfeksiyon alanında da yükselmektedirler. Terziler sadece takım dikme paça yapma beden daraltma ve küçültme ile kalırsa fazla yol kat edemez. Küçük terziler kendilerine sadık müşterileriyle ayakta kalmaya çalışmaktadırlar. Her işte olduğu gibi bu işte de gelişim çok önemlidir.

Kendini geliştiren kişiler her türlü kıyafeti dikerler. Eğer yaptığınız işten para kazanmak istiyorsanız. Müşterilerinizi memnun etmelisiniz böylelikle tavsiye edilen kişiler olursunuz.

Bir önceki yazımız olan Diş Hekimleri için Para Kazanma Yolları başlıklı makalemizde diş hekimleri, diş hekimliği ve Para Kazanma hakkında bilgiler verilmektedir.

internetten para kazanmak için kendimizi geliştirme 7evden terzilikinternetten para kazanmak için kendimizi geliştirme 7 e

View the original article here

0 yorum: