24 Kasım 2012 Cumartesi

İnternetten Para Kazanma Yolları 1

İnternetten para kazanmak isteyenlere bir çok yazımda iki adet para kazanma yöntemini tavsiye ediyorum. Şimdi bu iki yöntem nedir bu yöntemler ile nasıl para kazanılır kısaca bir açıklama yapma gereği duydum.


İnternetten para kazanmak için yapılabilecek yüzlerce iş vardır fakat Türkiye’de en çok para kazandıran sistemler anket doldur para kazan sistemi ve affiliate marketing sistemidir. İnternetten para kazanma yolları hakkında bütün tavsiyelerimi genelde bu iki işten birine tavsiye ederim. İnternette günlük 1 saat zaman geçirerek para kazanmak isteyenlere “Anket Doldur Para Kazan” başlıklı yazımı okumalarını tavsiye ederim bu yöntem sayesinde günde 1 saat çalışarak ayda 1000 lira gibi bir ek gelir oluşturmanız oldukça kolaydır. Doğduracağınız anket başına ortalama beş dolar ile yetmiş beş dolar arasında para kazanırsınız. Ödemeleriniz haftalık olarak banka hesabınıza yatar.


Eğer internette günde 1 saatten fazla zaman geçirebilirseniz sizlere affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemini tavsiye ederim. Bu sistem sayesinde başkalarının ürünlerini kendinize ait olan referanslarlı linklerden satış yaparak satış başına oldukça yüksek komisyon oranları ile para kazanırsınız. Genelde pazarlanan ürünler program yazılım yada hizmet gibi ürünler olduğu için depo masrafı kutu masrafı gibi masrafları da olmaz bu sayede ürün sahipleri satış ortaklarına oldukça yüksek komisyon verirler. Bu komisyon oranları geneli itibari ile belirtmek gerekirse yüzde elli ile yüzde yetmiş beş arasında rakamlarda kazanç sağlarsınız. Sizde internetten boşa zaman harcamak yerine bu sistem ile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu sistemleri sıfırdan öğrenmek isteyen kişilere “İnternetten Günde 100 TL Para Kazanma” başlıklı yazımı okumalarını tavsiye ederim bu yazımda satış ortaklığı sisteminin bir çok detayı aşama aşama anlatılmıştır. Şimdiden hepinize bol kazançlar dilerim.


 

0 yorum: