22 Kasım 2012 Perşembe

Hemoroid Tedavisi Kitabı Satış Ortaklığı

Son günlerde ki analizleri incelediğimde artık çok satan ürünler internetten para kazanma sektörü eğitimleri yerine bilgi eğitimleri olduğunu görüyorum. Dikkatimi çeken ürünlerden biride hemoroid tedavisi ürünüdür. Bu ürünün Google aranma istatistiklerini incelediğimde oldukça fazla aranan kelimelere sahip. Örneğin; hemoroid tedavisi, hemoroid nasıl geçer, basura ne iyi gelir? gibi kelimeler arama motorunda ayda 50 bin kezden fazla arandığı gözüme çarptı.

Bu kelimelerin aranma hacimlerinin fazla olması kişilerin böyle bir ürüne ihtiyacı olması demektir. Affiliate marketing sektörü yani satış ortaklığı sektöründe olan henüz 1 yılını tamamlamamış arkadaşlar genelde bu sektörü tek bir kategori olarak düşünüyorlar. Fakat gördüğünüz gibi internet üzerinden yüzlerce ürüne satış ortağı olarak ürünün satışı başına komisyon kazanmanız mümkün. Örneğin; Hemoroid tedavisi eğitimini kendi referans linkiniz üzerinden satışına aracı olursanız %50 komisyon kazanırsınız. Yani satış başına kdv ve stopaj düşüldüğünde 25 lira net cebinize kalan tutar diyebiliriz.

Eğer daha öncede satış ortaklığı sisteminde bir tecrübeniz yok ise kazanç teknikleri eğitim setini incelemenizi tavsiye ederim. Bu eğitim setinde başkalarının ürünlerini kimse iletişim kurmadan kendinize özel referans link sistemi ile nasıl satacağınız aşama aşama resimli olarak anlatılmıştır. Sizde bu sistem sayesinde evinizde oturduğunuz yerden internetten para kazanmak mümkündür. Ayrıca bu işi yapabilmeniz için ekstra bir bilgi sahibi olmanız gerekmez. Normal derecede bilgisayar kullanabilen herkes bu işi yaparak internetten para kazanması mümkün.  Bu sektörde kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olmak üzere yüzlerce reklam modeli vardır. Zamanı bol olan gününün en az yarısını internette geçiren arkadaşlar kesinlikle satış ortaklığı sistemini öğrenmenizi tavsiye ediyorum Bu sistemi öğrendikten sonra bu zamana kadar geçen boş zamanınıza üzüleceksiniz. Satış ortaklığı sistemi profesyonelliğini on yıldır kanıtlamış bir sistem olduğunu da hatırlatmak isterim. Oturduğunuz yerden dünyanın diğer ucundaki kişi ile iletişime geçmeden ürün satmanız oldukça kolay. Şimdi karar sizin internetten hala boşa zaman harcamak mı yoksa sizde bir adım atmak ister misiniz?

Şimdiden hepinize bol kazançlar dilerim.


View the original article here

0 yorum: