25 Kasım 2012 Pazar

İnternetten Günde 1000 TL Para Kazanmak Mümkün mü?

İnternetten günde 1000 TL para kazanmak mümkün mü? Sorusunu kendi kendinize sorun. Ve cevabınız evet yada hayır olarak tek kelime ile bitiyorsa ön yargılı olduğunuzu anlayabilirsiniz. Ön yargılı yaklaşan kişilerin siteye girmemesi için filtre kuramadığımız için ön yargılılar şuanda bu yazının devamını okumadan ekranın sağ üst köşesinde bulunan kırmızı çarpı işaretine tıklayarak sayfayı kapasınlar.

Soruya evet yada hayır diye cevap vermek yerine. Günde 1000 TL kazanılır ama sektörü iyi seçmek lazım gibi bir cevap verenleri öncelikle tebrik ederim. Unutmayın ki hayatta risk almaya korkanlar büyüyemez. Şimdi sizlere bundan önceki bir kaç yazıda da bahsetmiş olduğum affiliate marketing yani Türkçe’si ile satış ortaklığı sistemi hakkında kısa ve öz bazı bilgiler vericem.

Satış ortaklığı sistemi ilk duyduğunuzda kulağınıza yabancı gibi gelse de aslında ilk ticaret sistemi diyebiliriz. Satış ortaklığı sistemini komisyonculuk olarak isimlendirdiğimiz de anlamanıza yardımcı olacaktır. İnternet üzerinden satılan ürünlerin yada hizmetlerin büyük bir çoğunluğunda mevcuttur. İnternet üzerinden kendinize ait referans linkiniz ile ürün pazarlayarak satış başına komisyon kazanma sistemine satış ortaklığı nedir. Genellikle pazarlanan ürünler dijital ürünler yada hizmetlerdir. Bunun dışında bu sektörde fiziksel ürünleri de nadir olarak ta görebilirsiniz.

Yurt dışında 10 yılı aşkın süredir aralıksız olarak çalışan affiliate marketing sistemini Türkiye’ye ilk getiren platform xticaret‘tir. Xticaret 2009 yılından itibaren hızla büyüyerek Türkiye’nin en büyük satış ortaklığı platformu kabul görülmüştür. Bunun yanında xticaret’in yeni kolları olan xnetwork‘te oldukça hızlı bir ivme ile yükselişe geçmiş durumdadır.

Sizde internet üzerinden satış ortaklığı işi ile para kazanmaya başlamak istiyorsanız sizlere tavsiyem Kazanç Teknikleri eğitim kitini incelemeniz olacaktır. Bu eğitim seti hakkındaki görüşlerimi “İnternetten Günde 100 TL Para Kazanma Yolları” başlıklı yazımda okuyabilirsiniz. Herkese şimdiden bol kazançlar dilerim.


View the original article here

0 yorum: