21 Kasım 2012 Çarşamba

İnternetten Para Kazanma Yolları Doğru mu? Soru-Cevap

Gomass eğitim seti ile alakalı günde 20 ye yakın mail gelmeye başladı bunun üzerine en çok sorulan soruları bu başlık altında cevaplama kararı verdim.


Soru: Gomass kitabı ile ayda kaç para kazanırım?


Cevap: Sizin performansınıza bağlıdır, Doğrudan ayda 3000 lira demek doğru olmaz.


Soru: Ürünleri kişilere yüz yüze pazarlayarak mı para kazanıcaz?


Cevap: Hayır kesinlikle ürünleri pazarlarken kimse ile yüz yüze pazarlama yapmazsınız. Size ait referanslı linkleriniz ile kişileri ürünün tanıtım sayfasına yönlendirmeniz yeterlidir.


Soru: Kazandığım parayı ne zaman hesabıma çekebilirim?


Cevap: Kazançlarınız otomatik olarak hesaplanıp 15 günlük periyotlar halinde banka hesabınıza yatar.


Soru: Web site kurulumu bahsetmişsiniz site kurmadan para kazanamaz mıyım?


Cevap: Web site kurmadan para kazanmanız mümkündür. Fakat web siteniz üzerinden sürekli artan bir kazanca ulaşmanız daha kolay olacaktır. Gomass seti  yanında eğer site kurmak istiyorsanız web sihirbazı site yönetimi sitenizi kurup size teslim ediyorlar.


Soru: Madem böyle bir iş var neden kendiniz yapmayıp bizlere anlatıyorsunuz?


Cevap: Bu sistemde komisyon kazanabileceğiniz binlerce ürün var. Yani bu işi bir pasta olarak düşünün. Ben bu pastanın sadece ufak bir diliminde iş yaptığımı düşünün. Yani sektör o kadar geniş ki kimse kimsenin kazancına mani olmaz.


Soru: İnternetten para kazanma yolları doğru mu?


Cevap İnternetten para kazanma yolları vardır. Fakat seçeceğiniz sektör çok önemlidir. Benim tavsiyem internetten para kazanmak için satış ortaklığı sistemini uygulamanızdır. Eğer satış ortaklığı sistemi hakkında bilginiz yok ise Gomass ürününü incelemenizi tavsiye ederim.


Arkadaşlar internetten para kazanma yolları doğru mu? Soru, cevap şeklindeki yazımız umarım işinize yaramıştır herkese bol kazançlı günler dilerim.


 

0 yorum: