2 Ocak 2012 Pazartesi

Anket Kitapları Gerçek mi?

Sitemizdeki yazıları okuduysanız ve kanıt videolarını izlediyseniz, internetten anket doldurarak para kazanmak gerçek bir sistem olduğu hakkında herhangi bir şüpheniz yoktur. Bu yazıda size güvenilir ve ödeme yapan anket şirketlerinin listelerini hazırladığını söyleyen anket kitapları hakkında bilgi vermek istiyorum.
Piyasada şuan birkaç tane bu tip kitap mevcut fakat kitapları inceleyen biri olarak size şunu söylemeliyim ki, bu anket kitaplarının hepsi iddia ettiği gibi gerçekten de bu denli güvenilir şirketleri listelerinde bulundurmamaktadırlar.
Kimi kitaplar birbirinin kopyası halinde ve üstüne hiçbir şey eklemeden piyasaya sürülmüş anket şirketleri kitaplarıdır. Paranızı saçma sapan para kazandırmayan veya anket doldur para kazan vaatleri sunan kitaplara yatırmamaya dikkat etmenizi istiyoruz.
Anket doldurarak para kazanmak kolay bir sistemdir fakat kolay olduğu kadar da özen göstermeniz ve dikkatli olmanız gerek bir sistemdir. Elimizden geldiğince size anket şirketleri hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.
Biz sitemiz olarak Anket Expert kitabını öneriyoruz.
Anket Expert Sitesine Gitmek için tıklayınız.

0 yorum: